Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 22
    23
Merk
  1. Silvo (1)
Ecologisch schoonmaakmiddel
  1. Nee (1)

Silvo

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Silvo: de klassieke glans voor uw zilver

Wanneer u uw zilveren voorwerpen de glans en schoonheid wilt teruggeven die ze verdienen, is Silvo het merk waar u op kunt vertrouwen. Al generaties lang vertrouwen mensen op Silvo om hun zilveren en verzilverde voorwerpen in perfecte staat te houden. Silvo is een merk van Reckit, een specialist in de verzorgings- en huishoudcategorie. Onder meer de luchtverfrissers van Air Wick zijn ook van deze producent.

Silvo Zilverpoets: een merk van Reckitt

Silvo, een merk van Reckitt, heeft een lange en rijke geschiedenis. Oorspronkelijk was dit bedrijf gevestigd in De Bilt. Nadien heeft de productie van Silvo Zilverpoets een reis gemaakt naar Baarn en nu heeft de Nederlandse tak van Reckitt zijn basis op Schiphol. Met zo'n sterk erfgoed achter de naam, is het geen verrassing dat Silvo Zilverpoets een hoofdrolspeler is in de wereld van zilververzorging. Het is reeds meer dan een eeuw het voorkeursproduct voor veel huishoudens in Nederland. Zeker vroeger, toen zilver een speciale rol speelde tijdens vieringen en speciale momenten, had iedereen wel Silvo Zilverpoets in huis.

Reckitt, het moederbedrijf achter Silvo, staat bekend om haar breed assortiment van kwaliteitsproducten in zowel verzorgings- als huishoudcategorieën. Dus wanneer u kiest voor Silvo, kiest u voor een product dat is ondersteund door een reputatie van kwaliteit en betrouwbaarheid. Andere bekende merken van Reckitt zijn onder meer Air Wick, Calgon, Finish, Vanish, Woolite, Durex en Strepsils.

Hoe Silvo uw zilver laat glanzen

Het is geen geheim dat zilver een prachtige glans heeft, maar deze kan in de loop van de tijd vervagen door oxidatie. Gelukkig is dit probleem eenvoudig aan te pakken met behulp van Silvo Zilverpoets. Het gebruik van Silvo Zilverpoets is eenvoudig: schud het flesje, breng het middel aan met een zachte stofdoek, wrijf goed in en laat het drogen. Nadat u eventuele resten heeft afgewassen en het zilver zorgvuldig heeft gedroogd, zal de schittering u zeker verbazen. En vergeet niet om uw zilver zo veel mogelijk afgedekt te bewaren, zodat u minder vaak hoeft te poetsen.

Bekijk daarnaast andere schoonmaakmiddelen, zoals: