Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 20
    21
Merk
  1. Vanish (1)
Ecologisch schoonmaakmiddel
  1. Nee (1)

Vanish

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Vanish: geef uw kleding een nieuw leven

Het kan een hele uitdaging zijn om uw kleding er altijd fris en nieuw uit te laten zien. Dankzij Vanish heeft u nu een vertrouwde bondgenoot die u helpt bij het tegengaan van de meest hardnekkige vlekken en ongewenste geurtjes. Vanish staat al jaren bekend om zijn kwaliteit en effectiviteit als het gaat om het onderhouden en verlengen van de levensduur van kleding. Vanish biedt talloze producten aan, gaande van wasbooster over hygiënepoeder tot zelfs desinfecterende gel voor een ontsmette was.

De magie van de Vanish Oxi Action-technologie

Vanish maakt gebruik van de unieke Oxi Action-technologie. Deze geavanceerde formule zit boordevol actieve zuurstofbelletjes die diep in de stof van uw kleding dringen om vlekken te verwijderen. Het maakt niet uit of het gaat om ingedroogde vlekken, kleuren die uitlopen of nare geurtjes: Vanish heeft de oplossing voor u. Uw witte was wordt weer levendig wit en de kleuren worden weer stralend. En dit alles zonder schadelijke chemicaliën.

Diverse oplossingen voor elk kledingstuk

Of het nu gaat om die favoriete blouse, een wit overhemd of uw tapijt, Vanish heeft voor elk item een specifieke oplossing. Voor uw dagelijkse was kunt u vertrouwen op de Wasbooster, dit in poeder of in gel. De wasbooster van Vanish verwijdert niet alleen vlekken, maar zorgt ook voor kleurbescherming en een perfecte hygiëne. Heeft u te maken met specifieke vlekken, zoals olie, saus of make-up? Dan is de vlekverwijderaar uw redder in nood. Dit is een voorwasmiddel. En voor het onderhoud van tapijten en vloerkleden biedt Vanish producten die zowel vuil verwijderen als geurtjes neutraliseren. U hebt dus geen tapijtreiniger nodig om van een schoon tapijt te kunnen genieten. Met Vanish weet u zeker dat u uw kleding en tapijten de verzorging geeft die het verdient.

Naast Vanish zijn er nog andere wasmiddelen, zoals: