Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 20
    34
Merk
  1. Ajax (7)
Type Schoonmaakmiddel
  1. Interieurreiniging (1)
Ecologisch schoonmaakmiddel
  1. Nee (5)

Ajax

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Ajax schoonmaakmiddel kopen bij 4UStore

Ajax is een merknaam voor verschillende soorten schoonmaakmiddelen. Dit merk bestaat al sinds 1947 en is een onderdeel van Colgate, door William Colgate in 1806 opgericht in de Verenigde Staten. In Nederland zijn deze schoonmaakmiddelen al sinds 1963 verkrijgbaar. De naam is een verwijzing naar Ajax, ook wel Alias genaamd, een van de bekendste helden in de Ilias. Deze zoon van de Argonaut Telamon had een enorme moed en was na Achilles de grootste held van de Grieken die bij Troje vocht. Het is de heldhaftigheid om vuil te bestrijden die achter de merknaam van dit bekend schoonmaakmiddel verscholen gaat.

Ajax schoonmaakmiddel voor een piekfijne reiniging

Aanvankelijk was het assortiment heel beperkt. Het voornaamste ingrediënt was vloeibare ammoniak. Later volgden er echter heel wat andere producten. Het bekendste product is misschien nog wel het Ajax schoonmaakmiddel. Dit schoonmaakmiddel is in talloze uitvoeringen te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan het Ajax schoonmaakmiddel voor glasreiniging of aan het Ajax schoonmaakmiddel voor kranen en douches. Het Ajax schoonmaakmiddel is een ideale keuze voor thuisgebruik, maar ook voor een professionele reiniging is dit schoonmaakmiddel heel doeltreffend.

Doeltreffend schoonmaken met Ajax allesreiniger

Ook Ajax allesreiniger is wellicht geen onbekende. Het heeft een heel krachtige werking en het is heel effectief tegen vetvlekken, terwijl de Ajax allesreiniger ook nog eens een intense frisheid en een stralende glans achterlaat. Deze allesreiniger is dan ook heel goed in het garanderen van een schoon en fris huis of kantoor. Ajax allesreiniger is in uiteenlopende verpakkingen en uitvoeringen te verkrijgen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Ajax allesreiniger met eucalyptus, maar ook geuren als limoen of lentebloemen behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast kunt u deze allesreiniger in sprayvorm verkrijgen. Dit is onder meer een ideale keuze voor het reinigen van een oven.

Altijd een goede Ajax allesreiniger aanbieding

Bij 4UStore hanteren we scherpe prijzen voor grootverbruikers. Daarom kunt u bij ons alles in grote hoeveelheden aankopen en rekent u daarbij op extra scherpe staffelkortingen. Zo hoeft u niet eindeloos te zoeken naar een Ajax allesreiniger aanbieding. Uiteraard kunt u ook altijd even kijken in onze koopjeshoek. In onze koopjeshoek vindt u namelijk altijd producten terug die tegen een sterk verlaagde prijs worden aangeboden, bijvoorbeeld omdat de verpakking licht is beschadigd. Het is niet onmogelijk om hier een scherpe Ajax allesreiniger aanbieding te vinden. Vindt u geen Ajax allesreiniger aanbieding? Overweeg dan ook een van onze andere merken en neem een kijkje op onderstaande pagina's waar u ook producten van andere merken vindt.