Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Siderius

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

"

Schoonmaakmiddelen van Siderius kopen bij 4UStore

Siderius is een zeepfabriek met meer dan anderhalve eeuw ervaring in de productie van badcosmetica, reinigingsmiddelen en zeep. Siderius biedt private-labeloplossingen aan voor de meest uiteenlopende merken en bedrijven. Verschillende Europese multinationals rekenen dan ook op de oplossingen van Siderius. Daarnaast verkoopt Siderius ook producten onder het eigen huismerk of onder eigen merken als Fifax, Harmisol, Ossengal en CleanTex Citronel-Fris. Deze producten van Siderius hebben een heel goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn gewoon verkrijgbaar bij 4UStore.

De duurzame productenlijn van Siderius

Bij Siderius hebben ze een serie producten ontwikkeld die voldoen aan de duurzame marktvraag. Ze hebben een zo laag mogelijke milieubelasting en zijn uitgerust met het EU Ecolabel. Bij deze producten van Siderius bent u zeker van een minimaal grondstoffen-, energie- en watergebruik. Verder maken ze net zo schoon als de klassieke A-merken. Deze producten komen in flessen op basis van gerecycled HDPE. Het gaat onder meer om afwasmiddelen, allesreinigers, sanitairreinigers, ontkalkers, vloerreinigers, sprayreinigers en interieurreinigers. Deze producten van Siderius zijn ondergebracht onder de merknaam Sipro, maar worden eveneens als private-labeloplossing aangeboden.

Meer dan 140 productensoorten van Siderius

Omdat Siderius een private-labeloplossing aanbiedt, geniet het weinig bekendheid. Desondanks is het een gerenommeerde speler met een heel uitgebreid assortiment met maar liefst 140 productensoorten, gaande van bacteriëndoders tot koffieautomaatontkalkers, oxaalzuurreinigers, sanitairreinigers, urinesteenverwijderaars en zonnebankreinigers. Hun bekendste product is wellicht hun ossengalzeep, gemaakt van echt ossengal. Dit is een afscheiding van de galblaas van runderen. Het is een natuurlijke emulgator die vetten en eiwitten oplost en is dan ook een heel goed schoonmaakmiddel dat goed mengt met water.

De webwinkel voor al uw gespecialiseerde schoonmaakmiddelen

Naast de producten van Siderius, lang niet altijd onder de eigen merknaam, bieden wij ook schoonmaakmiddelen van andere merken aan. Het gaat daarbij om algemene schoonmaakmiddelen, maar ook om schoonmaakmiddelen voor heel specifieke toepassingen. Zelfs voor een industriële reiniging bieden wij oplossingen aan, net zoals voor het verwijderen van graffiti. Op onderstaande pagina's kunt u hier meer over lezen.

"