Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 27
    82
Merk
  1. Finish (4)
Ecologisch schoonmaakmiddel
  1. Nee (4)

Finish

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Ontdek de kracht van de Finish-vaatwasproducten

Finish is al jarenlang een vertrouwd merk in vele keukens over de hele wereld. Dit merk, dat deel uitmaakt van het portfolio van consumentenproductenfabrikant Reckitt, staat bekend om zijn hoogwaardige vaatwastabletten en vaatwasmiddelen. Daarnaast biedt Finish ook onder meer vaatwasverfrissers, regenererend zout, glansspoelmiddel en machinereiniger aan. Finish heeft zich altijd gericht op innovatie en duurzaamheid en dat is te merken aan hun productaanbod.

Geschiedenis van innovatie en kwaliteit

In 1953 zorgde de opkomst van plastic servies voor nieuwe uitdagingen in de wereld van de vaatwas. Finish, opgericht door het Economics Laboratory (nu Ecolab), kwam met een oplossing: een reeks van effectieve vaatwasproducten, speciaal ontworpen voor de behoeften van dit nieuwe tijdperk. Door de jaren heen heeft Finish verschillende innovaties doorgevoerd, waaronder de introductie van het eerste biologische poeder in 1969 en de revolutionaire Powerball-capsule in 1999. Deze constante vernieuwing onderstreept hun toewijding aan kwaliteit en efficiëntie.

Duurzaam besparen met Finish

Duurzaamheid staat centraal bij Finish. Het merk streeft ernaar om producten te ontwerpen en te produceren met oog voor het milieu. Zo moedigt Finish hun klanten aan om water te besparen en biedt het ze effectieve productoplossingen aan die minder belastend zijn voor onze planeet. De producten van Finish zijn zo goed dat het voorspoelen van de vaat niet langer nodig is, wat kan helpen om significant te besparen op het waterverbruik.

Finish heeft daarom speciale additieven ontwikkeld die zijn ontworpen om vet- en kalkafzettingen in uw vaatwasmachine tegen te gaan, waardoor uw vaat nog schoner en glanzender wordt. Hun assortiment omvat producten als Finish Protector, dat uw glazen en borden beschermt tegen corrosie en verbleken, en Finish Machinereiniger, die diep ingebakken vet en vuil in uw machine aanpakt. Voor die extra glans en een drogere vaat is er dan weer Finish Glansspoelmiddel, een product dat zorgt voor een schitterende afwerking. U bent dus altijd zeker van een schone vaat, ook zonder voorspoelen!