Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 7
    10
Merk
  1. Zone (2)
Ecologisch schoonmaakmiddel
  1. Nee (2)

Zone

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Zone: uw betrouwbare keuze voor huishoudelijke en industriële toepassingen

Zone is een gerespecteerd merk dat kwalitatieve producten biedt, zowel voor huishoudelijke als voor industriële toepassingen. Dankzij de Zone-producten die voldoen aan de hoogste normen, kunt u erop vertrouwen dat wat u in huis haalt ook doeltreffend en betrouwbaar is. Onder andere het Zone Gedemineraliseerd Water en Zone Bleek zijn bekende schoonmaakmiddelen van dit merk. De Zone-producten worden in de EU geproduceerd en vermarkt door Advion B.V. Dit is een onderneming die zich inzet voor het leveren van hoogwaardige reinigingsproducten.

Een zuiver product voor diverse toepassingen

Wanneer u op zoek bent naar zuiver water, dan heeft Zone precies wat u nodig heeft. Zone Gedemineraliseerd Water is vrij van alle mineralen, wat betekent dat het uitermate geschikt is voor een breed scala aan toepassingen. Of u nu uw stoomstrijkijzer wilt bijvullen of eerder op zoek bent naar een oplossing voor uw luchtbevochtiger of accu, Zone Gedemineraliseerd Water biedt een goede uitkomst. En een extra pluspunt? Bij het schoonmaken van auto's en ramen laat Zone Gedemineraliseerd Water geen strepen achter. Bovendien is het ook een goed desinfectiemiddel. De handige jerrycan van Zone zorgt er ook nog eens voor dat het water eenvoudig te gebruiken en op te bergen is.

Een grondige reiniging met Zone Bleek

Zone biedt niet alleen producten voor industriële toepassingen, maar denkt ook aan uw huishoudelijke behoeften. Zone Bleek is een toonaangevend schoonmaakmiddel waarmee u allerlei oppervlakken grondig kunt schoonmaken en desinfecteren. Of het nu gaat om het laten stralen van uw toilet of eerder om het verwijderen van hardnekkige vlekken in uw badkamer, met Zone Bleek bereikt u altijd een hygiënisch en fris resultaat.

Naast Zone zijn er nog andere schoonmaakmiddelen, zoals: