Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@handdoeken
  toiletpapier.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
 1. 2
  62
Merk
 1. Sun (11)
Type Schoonmaakmiddel
 1. Vaatwas (10)
Ecologisch schoonmaakmiddel
 1. Nee (5)

Sun

Foto-tabel Lijst

11 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

11 artikel(en)

"

Sun afwasmiddel en andere producten kopen bij 4UStore

Het Sun afwasmiddel is een merk van Unilever. Met het Sun afwasmiddel, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals het Sun vaatwasmiddel en het Sun vaatwaspoeder, kiest Unilever voor producten die een schone vaat opleveren en die tegelijkertijd ook handig zijn in gebruik. De kant-en-klare oplossingen omvatten bijvoorbeeld een enkele tablet met vaatwaspoeder, glansspoelmiddel en zout. Zo heeft u minder producten nodig, maar rekent u nog steeds op net dezelfde reinigingskracht.

Van Sun vaatwaspoeder tot Sun afwasmiddel: innovatie troef

In de jaren zestig bracht Sun nog het eerste machinevaatwasmiddel op de markt. Sindsdien is er natuurlijk veel gewijzigd en is het assortiment flink uitgebreid, maar het is nog steeds een pionier als het gaat om de vaatwas. Om maar even een voorbeeld te noemen: recent kwam Sun All-in-1 Powered by Nature op de markt. Dit Sun vaatwasmiddel heeft de klassieke reinigingskracht van de bekende vaatwastabletten, maar bestaat wel voor 90% uit natuurlijke ingrediënten. Het is ook meteen de eerste vaatwastablet met een ecolabel.

Andere vaatwasmiddelen kopen bij 4UStore

Naast producten zoals het Sun vaatwaspoeder biedt dit merk ook talloze andere vaatwasgerelateerde oplossingen aan. Het gaat dan onder meer om speciale machinereinigers waarmee u de vaatwasser snel en grondig kunt reinigen. Hiervoor hoeft u enkel even een zakje in het doseerbakje te leggen en een normaal programma te draaien. Een andere handige oplossing is de verfrisser die voor een aangename geur in de vaatwasser zorgt. Zo blijven er geen nare geurtjes in de vaatwasser achter. Bovendien kunt u bij ons ook vaatwasmiddelen van andere merken kopen. Ontdek ze via onderstaande pagina's.

"