Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
 1. 2
  93
Merk
 1. Sun (14)
 2. Sunil (1)
Type Schoonmaakmiddel
 1. Vaatwas (10)
Ecologisch schoonmaakmiddel
 1. Nee (9)

Sun

Foto-tabel Lijst

1-12 of 15

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 15

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Sun: een halve eeuw expertise in vaatreiniging

Als het gaat om het reinigen van uw vaat, is Sun een naam die synoniem staat aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Met een geschiedenis die teruggaat tot de jaren zestig, is Sun een pionier in de wereld van vaatwasmiddelen. Sun biedt onder meer vaatwaspoeder aan, alsook kant-en-klare vaatwastabletten die garant staan voor een schoon resultaat. Ook bij lage temperaturen!

Innovatie door de jaren heen

Sun heeft het concept van machinevaatwasmiddel geïntroduceerd. Deze innovatieve aanpak transformeerde de manier waarop we naar de vaat keken. Niet alleen introduceerde Sun vaatwaspoeder in tabletvorm, wat het doseren een stuk gemakkelijker maakte, maar het merk zette de trend bovendien voort door extra functies toe te voegen, zoals glansspoelmiddel, zout en glasbescherming. Deze voortdurende drang naar verbetering zorgde ervoor dat zelfs de meest vuile vaat zonder voor te spoelen in de vaatwasser kon. Recentelijk introduceerde Sun dan weer de Sun All-in-1 Powered by Nature. Dit is een vaatwastablet waarbij 90% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong zijn. Het gaat om het eerste Sun-product met een Ecolabel.

Onderhoud van uw vaatwasmachine

Een schone vaat begint met een schone vaatwasmachine. En dat is vaak een probleem, want vuil en aanslag hoopt zich op allerlei plekken in de machine op. Naast het assortiment van vaatwasmiddelen biedt Sun ook producten voor het onderhoud van uw machine. Sun Machinereiniger zorgt bijvoorbeeld voor een grondige reiniging van uw vaatwasser, waardoor de optimale werking behouden blijft. En om een frisse geur te behouden, biedt Sun Vaatwasmachine Verfrisser een aangename geur. Geen zorgen: er blijft geen geur op uw vaat achter. U kunt er met andere woorden op vertrouwen dat zowel uw vaat als uw vaatwasmachine in de best mogelijke handen zijn indien u kiest voor de producten van Sun.