Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 5
    6
Merk
  1. Valma (1)

Valma

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Valma: uw partner voor een schone auto

Sinds 1926 heeft Valma zich op de kaart gezet als de Nederlandse specialist in autopoetsproducten. Dit bedrijf is opgericht in het hart van Amsterdam. Ook vandaag de dag staat Valma nog altijd bekend als dé Nederlandse autoriteit op het gebied van verzorgingsproducten voor voertuigen. Waar nieuwe materialen en technieken vragen om innovatieve oplossingen, biedt Valma altijd een passend antwoord. Uw auto verdient niets minder dan de beste zorg en met de producten van Valma is deze zorg altijd binnen handbereik.

Assortiment van Valma

Of u nu de buitenkant van uw auto wilt laten blinken, de velgen wilt voorzien van een glanzende finish of het interieur er weer als nieuw wilt laten uitzien, Valma heeft voor iedere wens een product op maat. In feite biedt Valma alles voor een schone auto. De Was, Wax & Polish-collectie zorgt voor die onmiskenbare glans en beschermt uw auto tegen de weer en wind. Daarnaast biedt Valma gespecialiseerde producten voor de carrosserie, zodat zelfs kleine krasjes en insectenresten verleden tijd zijn. Maar vergeet ook zeker het onderhoud van de banden, velgen en ruiten niet. Met de doordachte producten van Valma wordt iedere rit een genot.

Een eeuw aan expertise in autopoetsproducten

Bijna een eeuw ervaring zorgt ervoor dat Valma voorop blijft lopen in de wereld van autopoetsproducten. Het maakt niet uit of uw auto splinternieuw is of reeds vele kilometers op de teller heeft staan: Valma biedt altijd een oplossing. Van innovatieve poetsaccessoires tot seizoensproducten voor de winter of zomer, Valma zorgt ervoor dat uw auto het hele jaar door beschermd is en er op zijn best uitziet. Maak nu kennis met de wereld van Valma en ontdek alle producten op deze pagina.