Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 18
    19
Merk
  1. Shout (1)
Ecologisch schoonmaakmiddel
  1. Nee (1)

Shout

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Shout: uw expert in vlekverwijdering

Wanneer u geniet van het leven en in het moment leeft, zijn vlekken onvermijdelijk. Shout, een schoonmaakmiddel en vlekverwijderaar van SC Johnson, is een betrouwbare bondgenoot in de strijd tegen hardnekkige vlekken. Deze lijn van vlekverwijderaars staat bekend om zijn krachtige werking, terwijl het toch mild is voor uw kleurvaste en wasbare stoffen.

Waarom kiezen voor Shout?

Shout begrijpt dat elk moment telt. Daarom heeft het een assortiment aan producten ontworpen die u helpen genieten van elk moment zonder u zorgen te maken over mogelijke vlekken. Shout Triple-Acting is bijvoorbeeld speciaal ontworpen om vlekken op uw stoffen te isoleren en snel te doordringen zodra het wordt aangebracht. Het is niet zomaar een vlekkenverwijderaar: het is een product dat is ontworpen voor het hedendaagse leven. Het verwijdert vlekken waar klassieke wasmiddelen niet in slagen.

Wat ook opvalt aan de Shout-producten is de handige dispenser. Deze zorgt ervoor dat u elke vlek met de juiste hoeveelheid product kunt behandelen. Bovendien zijn de producten veilig voor alle soorten kleurvast wasgoed en werken ze bij alle watertemperaturen. Verder heeft Shout ook de Free-lijn die specifiek zonder toegevoegde kleurstoffen of geurstoffen is gemaakt, ideaal voor babykleding en voor de gevoelige huid.

De veelzijdigheid van Shout-vlekverwijderaars

Shout is niet beperkt tot slechts één type vlekverwijderaar. Er is bijvoorbeeld de Shout Advanced Action Gel, speciaal gemaakt voor hardnekkige vlekken als wijn, bloed en make-up. Voor liefhebbers van voedsel en auto's die vaak last hebben van vettige vlekken, biedt Shout de Advanced Grease Busting Foam. Deze remover van Shout is speciaal geformuleerd om zware vetvlekken, zoals machineolie en spaghettisaus, aan te pakken. Voor degenen die vaak onderweg zijn en directe oplossingen nodig hebben voor plotselinge vlekken, is er dan weer de Shout Wipe & Go. Dit is een compact wondermiddel dat spontane vlekken direct aanpakt. En als het gaat om het behouden van de levendige kleuren van uw kleding, is de Shout Color Catcher Dye-Trapping Sheet uw redder in nood. Dit product vangt losse kleurstoffen op in uw waswater, waardoor uw kleding wordt beschermd tegen kleurvervaging.

Naast Shout zijn er nog andere schoonmaakmiddelen, zoals: