Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 32
    38
Merk
  1. Swirl (3)

Swirl

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Swirl: expert in schoonmaken en afvalbeheersing

Swirl is niet zomaar een merk. Het staat voor efficiëntie en gemak in het huishouden. Als onderdeel van de internationaal erkende Melitta Groep heeft Swirl zich al meer dan 30 jaar bewezen als betrouwbare partner in de wereld van het schoonmaken. Swirl biedt talloze producten, waaronder afvalzakken, stofzuigers, stofzuigerzakken en zelfs hondenpoepzakjes.

Over het merk Swirl

Vanaf het begin in 1988 is de visie van Swirl altijd duidelijk geweest: schoonmaken moet gemakkelijker en efficiënter. Het merk gelooft dat hoewel schoonmaken belangrijk is, het niet het belangrijkste in uw leven zou moeten zijn. Daarom heeft de Melitta Group het merk Swirl opgericht. Door de jaren heen heeft Swirl een reeks innovatieve en praktische producten ontwikkeld, altijd met het doel om een stralend schoon resultaat te behalen.

Overzicht van producten van Swirl

Swirl is onder andere bekend van de stofzuigerzakken en -accessoires. Het assortiment is zeer uitgebreid en gericht op diverse aspecten van het huishouden. Van speciale afvalzakken voor de keuken en de badkamer tot hygiënische producten voor huisdieren, Swirl heeft voor elke behoefte een oplossing. Bent u op zoek naar een stofzuiger die hygiënisch en zonder stofwolk kan worden geledigd? Dan is de Swirl Quinyo-steelstofzuiger, uitgerust met de innovatieve EasyBag, wellicht iets voor u. Dus of u nu stof uit uw huis wilt verwijderen, op zoek bent naar een specifieke stofzuigerzak of smacht naar een hoes voor de kattenbak, Swirl heeft dé oplossing. Elk product is ontwikkeld met de gebruiker in gedachten, waardoor huishoudelijke taken sneller en gemakkelijker worden uitgevoerd.

Swirl is ook een merk van handzeep. Naast Swirl zijn er nog andere handzepen zoals: