Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 40
    41
Merk
  1. Vaseline (1)
Ecologisch schoonmaakmiddel
  1. Nee (1)

Vaseline

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Vaseline: het wondermiddel voor de droge huid

Vaseline, een naam die onlosmakelijk verbonden is met de verzorging van de droge en beschadigde huid, kent een rijke geschiedenis. Dit product is afkomstig uit de olievelden van Amerika en heeft de manier waarop we naar huidverzorging kijken volledig veranderd. Met een assortiment van producten, die gaat van verzorgende lotions over handcrème tot speciale crèmes voor sterkere nagels, biedt Vaseline al meer dan een eeuw oplossingen voor diverse verzorgingsbehoeften.

De opmerkelijke oorsprong van Vaseline

De chemicus Robert Chesebrough ontdekte in 1859 tijdens zijn onderzoek in de olievelden van Titusville de helende eigenschappen van een restproduct, genaamd rod wax. Werknemers gebruikten dit product om snijwonden en brandwonden te genezen. Chesebrough was onder de indruk en nam een aantal monsters mee naar Brooklyn, waar hij begon met verder onderzoek en met de productie van wat we nu kennen als Vaseline. De naam Vaseline is afgeleid van het Duitse woord Wasser, wat water betekent, en het Griekse woord έλαιον, wat olie betekent.

Diverse toepassingen voor uw huid

Vaseline staat niet alleen bekend om de verzorgende crème. Het merk heeft in de loop der jaren een breed scala aan huidverzorgingsproducten geïntroduceerd. De Vaseline Essential Healing Bodylotion, bijvoorbeeld, hydrateert diep en herstelt de huid van binnenuit. Voor mensen met een rijpere huid is er dan weer de Vaseline Mature Skin Handcrème die intens voedt. Voor de lippen biedt de Vaseline Lip Therapy Original een goede bescherming tegen droogheid en schraalheid. Het is ook de moeite waard om de Vaseline Dark Spot Rescue Cream te noemen, een oplossing die helpt bij het zichtbaar verminderen van donkere vlekken in slechts twee weken. Elk product is zorgvuldig samengesteld met de kennis en expertise die het gewaardeerde merk door de jaren heen heeft opgebouwd.

Naast Vaseline zijn er nog andere handzepen, zoals: