Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 16
    17
Merk
  1. Unicura (1)

Unicura

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Unicura: de ideale handverzorging voor elke dag

Unicura is een betrouwbare leverancier van producten voor dagelijkse handhygiëne en -verzorging. Uw handen komen dagelijks in contact met talloze oppervlakken en objecten, waardoor ze blootgesteld worden aan diverse micro-organismen. Unicura, onderdeel van het betrouwbare merk Colgate-Palmolive, heeft de ambitie om uw handen niet alleen schoon, maar ook zacht en verzorgd te houden.

Diepgaande reiniging voor een alledaagse bescherming

Uw handen zijn continu actief en dat betekent ook dat ze voortdurend blootstaan aan potentiële gevaren. Zichtbaar vuil is slechts het topje van de ijsberg! Micro-organismen, zoals de Enterococcus faecalis en de Escherichia coli, kunnen zich onzichtbaar op uw handen nestelen. Het volstaat dus absoluut niet om uw handen alleen te wassen wanneer ze zichtbaar vuil zijn. Unicura biedt met haar antibacteriële handzepen een effectieve oplossing voor deze onzichtbare bedreigingen. Unicura Balans zorgt bovendien niet alleen voor een grondige reiniging, maar houdt uw handen tevens zacht en soepel.

Meer dan alleen reiniging: verzorging op elk moment

Of u nu in de keuken, badkamer of het toilet bent, Unicura is er voor u. Dagelijks vertrouwen miljoenen mensen op dit merk voor een optimale handverzorging. Met varianten als Unicura Ultra, die naast bescherming ook geurtjes van bijvoorbeeld koken neutraliseert, biedt het merk voor iedere situatie de juiste verzorging. Maar Unicura gaat verder dan enkel uw huishouden. Ook bedrijven vullen maar al te graag hun zeepdispensers met de producten van Unicura. Zo zorgt Unicura overal voor een gevoel van pure hygiëne en comfort.

Naast Unicare zijn er nog andere handzepen, zoals: