Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 11
    21
Merk
  1. Palmolive (5)
Type Handhygiëne
  1. Zeeppompje (1)
Ecologisch schoonmaakmiddel
  1. Nee (5)

Palmolive

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

"

Zeepproducten van Palmolive kopen bij 4UStore

Palmolive is een Amerikaans merk van Colgate-Palmolive. De naam ontstond in 1898, toen het in Milwaukee gevestigde B.J. Johnson Soap Company voor het eerst de zeep op de markt bracht. De naam verwijst naar de ingrediënten palmolie en olijfolie. Sinds 1953 vormt het bedrijf een joint venture met Colgate, bekend als de Colgate-Palmolive Company. De producten van dit merk worden in talloze landen ter wereld verkocht.

Maak kennis met de zeepproducten van Palmolive

Het assortiment is natuurlijk sterk gericht op producten voor een persoonlijke hygiëne. Het omvat onder meer badgel en douchegel, maar ook haarverzorgingsproducten en scheerschuim. Daarnaast is er de Palmolive handzeep. De vloeibare Palmolive handzeep heeft een sterke reinigende werking en is in talloze uitvoeringen verkrijgbaar, bijvoorbeeld in een uitvoering met toegevoegd aloë-vera-extract, met limoenextract of met amandelen en melk. Deze Palmolive handzeep komt steeds in een handig flesje met een zeeppompje waardoor het meteen klaar is voor gebruik. Deze Palmolive handzeep kan ook in het sanitair op kantoor worden gebruikt. Een alternatief voor deze Palmolive handzeep is de tabletzeep van ditzelfde merk. Hier is de keuze echter veel beperkter, met onder meer een uitvoering met olijven en een uitvoering met amandelmelk.

Bekijk daarnaast  zijn er nog andere handzepen zoals:

De webwinkel voor een goede handhygiëne

De handzeep van dit merk is minder geschikt voor drukke omgevingen of voor omgevingen waar kruisbesmetting te voorkomen is. Daarom bieden wij ook andere oplossingen aan, zoals automatische en contactloze zeepdispensers en hun navullingen. Zij zorgen voor een nog betere handhygiëne en dit zonder de nadelen van een klassiek zeeppompje.

"