Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 2
    24
Merk
  1. Palmolive (8)
Type Handhygiëne
  1. Zeeppompje (1)
Ecologisch schoonmaakmiddel
  1. Nee (8)

Palmolive

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Palmolive: één zijn met de natuur

Palmolive verstaat de kunst van het creëren van producten die uw zintuigen prikkelen en die u dichter bij de natuur brengen. Elke keer dat u een product van Palmolive gebruikt, ervaart u de zorgvuldige balans van natuurlijke ingrediënten, heerlijke geuren en zorgvuldig ontwikkelde formules die uw huid verzorgen. Palmolive biedt uiteenlopende producten aan, zoals shampoo, douchegel en handzeep. Daarbij staat het altijd garant voor een optimale lichaamsverzorging.

Een diepe connectie met de natuur

Palmolive heeft de natuur altijd centraal gesteld in zijn productontwikkeling. Het begon allemaal meer dan een eeuw geleden toen ze palm- en olijfolie combineerden om hun allereerste zeep te vervaardigen. Tot op de dag van vandaag wordt dit erfgoed van respect en waardering voor de natuur voortgezet. Producten als de Palmolive Naturals Almond & Milk Shower Cream en de Palmolive Memories of Nature Flower Field Douchegel zijn levende getuigenissen van deze toewijding. Ze zijn niet alleen heerlijk geurend en verrijkt met natuurlijke ingrediënten, maar ook verantwoord ontwikkeld met aandacht voor duurzaamheid.

Verantwoordelijkheid nemen voor mens en planeet

Door samen te werken met gezondheidsfunctionarissen, scholen en klinieken, is Palmolive actief betrokken bij het voorlichten van kinderen en hun ouders over het belang van handhygiëne. Het wereldwijde handenwasprogramma is slechts een van de vele initiatieven waarmee ze streven naar een gezondere en gelukkige wereld. Daarnaast is Palmolive zeer toegewijd aan duurzame productie. Ze kopen materialen en diensten op een verantwoorde wijze in. Het is hun ambitie om het milieu te beschermen, ethische arbeidspraktijken te bevorderen en te zorgen voor de gezondheid en veiligheid van mensen. Ook op het gebied van duurzamere verpakkingen zet Palmolive stappen.