Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 26
    27
Merk
  1. Soapy (1)
Ecologisch schoonmaakmiddel
  1. Nee (1)

Soapy

Soapy

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Soapy: toewijding aan uw huid

Soapy heeft een prominente plek verworven in de wereld van de handverzorging. Met een reeks aan producten die zowel hygiënisch als huidvriendelijk zijn, kunt u erop vertrouwen dat uw handen goed worden verzorgd. Het is misschien niet het bekendste merk van handzeep, maar dat doet geen afbreuk aan de uitmuntende kwaliteit van de zeepproducten. Bij Soapy begrijpen ze dat handverzorging verder gaat dan alleen reinigen. Het gaat om het gevoel, de ervaring en vooral de liefde voor uw huid. Daarom is hun slogan ook treffend: "Soapy - Loves your skin."

De perfecte combinatie van hygiëne en verzorging

De handzeep van Soapy is niet zomaar een handzeep. Deze speciaal samengestelde vloeibare zeep, verrijkt met ingrediënten als theeboomolie, staat garant voor een grondige reiniging. De pH-neutrale formule zorgt er tegelijkertijd voor dat uw huid niet uitdroogt. En voor de liefhebbers van een rijk schuimende ervaring: Soapy stelt zeker niet teleur. Na het wassen voelen uw handen zacht en soepel aan, alsof u ze net hebt ingesmeerd met een voedende crème.

Aandacht voor natuurlijke ingrediënten

Soapy is er trots op producten te bieden die vriendelijk zijn voor de huid. Ze bevatten geen parabenen en zijn dermatologisch getest. De toevoeging van natuurlijke ingrediënten, zoals monoï-olie en biologische arganolie, zorgt voor die extra verzorging en bescherming. Het resultaat? Gezonde, gehydrateerde en zachte handen, elke dag weer opnieuw. Bovendien maakt het merk Soapy het u gemakkelijk met hun handige zeeppompjes. Zo heeft u altijd de juiste hoeveelheid zeep bij de hand. Of u nu kiest voor de extra hygiënische handzeep of voor de moisturizing handzeep met extra verzorgende eigenschappen, altijd bent u zeker van een goede handhygiëne.

Naast Soapy zijn er nog andere handzepen zoals: