Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 43
    44
Merk
  1. Glassex (1)
Type Schoonmaakmiddel
  1. Interieurreiniging (1)

Glassex

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Glassex: meer dan alleen een geliefde glasreiniger

Glassex, vooral bekend van de glasreiniger, is geliefd door zijn efficiëntie in het reinigen van diverse oppervlakken. Dit vertrouwde merk heeft een reputatie opgebouwd met producten die moeiteloos vingerafdrukken, vuil en vet aanpakken, vooral op spiegels, ruiten, marmer en andere gladde oppervlakken. Het is de ideale oplossing voor diegenen die streven naar een onberispelijk schoon huis of kantoor. Glassex is een prominente naam onder de merken van Reckitt & Colman. Andere bekende merken van dit bedrijf zijn onder meer Air Wick, Calgon, Calgonit, Dettol, Destop, Finish, Vanish en Woolite

Glasreiniger van Glassex

Glassex overstijgt de gewone glasreinigers door zijn veelzijdige toepasbaarheid. De multifunctionele formule van de Glas & Multi Schoonmaakspray ontketent een ware revolutie in de schoonmaaktechnologie. Deze krachtige reiniger, verpakt in een handige sprayflacon, is niet alleen geschikt voor glazen oppervlakten, maar ook voor andere glanzende oppervlakken. De ontvettende werking zorgt voor een moeiteloze verwijdering van hardnekkige vlekken en laat een stralende glans achter zonder de frustratie van strepen. Glassex bewijst dat krachtige reiniging en gebruiksgemak hand in hand kunnen gaan. Het is belangrijk op te merken dat de glasreiniger niet geschikt is voor tv- en computerschermen.

Glassex-producten voor elke schoonmaakbehoefte

Glassex begrijpt dat elke ruimte zijn eigen specifieke reinigingsuitdagingen heeft. Daarom biedt het merk een breed assortiment van producten aan, waaronder de Glassex Glas & Meer-doekjes, Glassex Keuken & badkamer 4in1 en een gespecialiseerde Glassex-ontvetter voor de keuken. Zelfs voor specifieke behoeften, zoals het reinigen van keramische kookplaten of inductiekookplaten, heeft Glassex een oplossing paraat. Dit toont aan dat Glassex zich inzet voor de veiligheid en het onderhoud van uw kostbare oppervlakken door producten aan te bieden die zijn aangepast aan de verschillende reinigingsbehoeften. Hoe dan ook bent u bij Glassex helemaal zeker van een ongeëvenaarde schoonmaakervaring.