Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 11
    26
Merk
  1. Dettol (18)
Ecologisch schoonmaakmiddel
  1. Nee (18)

Dettol

Foto-tabel Lijst

1-12 of 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Dettol: uw bondgenoot in hygiëne en bescherming

Dettol is een prominent merk dat zich al meer dan 80 jaar inzet voor gezondheid en hygiëne. Dit merk staat wereldwijd bekend om zijn betrouwbaarheid en effectiviteit. Het begon allemaal in ziekenhuizen in het Verenigd Koninkrijk, waar Dettol als antisepticum werd gebruikt om de huid voor operaties te desinfecteren. Sindsdien heeft de toewijding aan gezondheid en hygiëne van dit merk een vertrouwde naam gemaakt in talloze huishoudens over de hele wereld.

Rijke geschiedenis van bescherming en zorg

Dettol heeft een lange geschiedenis van zorg en bescherming. Van zijn nederige begin in ziekenhuizen tot zijn aanwezigheid in huishoudens overal ter wereld. Laat het duidelijk zijn dat Dettol altijd een cruciale rol heeft gespeeld in de strijd tegen bacteriën en virussen. De producten van Dettol zijn niet alleen gericht op hygiëne, maar ook op het bevorderen van een gezonde leefomgeving. Door een betere hygiëne beschermt Dettol gezinnen actief tegen ziekten. Bovendien ondersteunt Dettol wereldwijd gezondheidsinitiatieven en werkt het samen met partners en medische organisaties om goede hygiënische omstandigheden te bevorderen.

Assortiment van Dettol

Het assortiment van Dettol gaat verder dan de traditionele antiseptische vloeistof waar het allemaal mee begon. Nu bieden ze een verscheidenheid aan producten aan, allemaal ontworpen om u en uw gezin tegen ziektekiemen te beschermen. De Dettol Badkamerreiniger is bijvoorbeeld een krachtige bondgenoot in uw dagelijkse schoonmaakroutine. De Dettol Badkamerreiniger verwijdert moeiteloos zeepresten en kalkaanslag en zorgt voor een glanzende afwerking. Voor een frisse en hygiënische omgeving rondom het huis, maakt de Dettol Allesreiniger Spray Power & Fresh oppervlakken onberispelijk schoon. Dit product laat bovendien een aangename geur achter.

Uw handhygiëne wordt ook niet vergeten! De Dettol Touch of Foam Handzeep maakt gebruik van een unieke microbel-technologie. Hierbij krijgt u een zachte, geurige mousse die uw huid hydrateert en beschermt, terwijl het effectief vuil bestrijdt. En voor onderweg biedt Dettol de Hygiënische Schoonmaak Doekjes aan, perfect voor snelle schoonmaakbeurten en gemakkelijk in gebruik. De producten van Dettol staan synoniem voor kwaliteit en betrouwbaarheid, waardoor uw huis niet alleen schoon, maar ook gezond blijft.