Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 29
    30
Merk
  1. Dr. Becher (1)
Type Schoonmaakmiddel
  1. Vaatwas (1)

Calgonit

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

"

Producten van Calgonit en Finish kopen bij 4UStore

Finish, voorheen bekend onder de naam Calgonit, is een merk van Reckitt Benckiser. Hoewel velen het nog steeds Calgonit Finish noemen, was het al in 2008 dat Calgonit Finish werd. Het wordt ook vaak verward met Calgon, maar het gaat wel degelijk om twee verschillende merken, waarvan de een zich focust op ontkalkingsproducten en de ander op een schone vaat. Maakt u zich vooral geen zorgen, want voor zowel ontkalkers als vaatwasmiddelen bent u hier aan het juiste adres.

2008: het jaar dat Calgonit Finish werd

In 2008 werd bekend dat producent Reckitt Benckiser van de naam Calgonit Finish zou maken. Er bleek namelijk verwarring te bestaan met het product Calgon, een product om kalkaanslag te voorkomen. Bovendien wilde de producent een eengemaakte naam voor de wereldwijde markt en dus moest Calgonit Finish worden. De merkovergang ging gepaard met een grootscheepse reclamecampagne en hoewel we tegenwoordig tegen Calgonit Finish moeten zeggen, voldoet het wel nog steeds aan de vertrouwde eisen die we aan Calgonit mogen stellen.

De webwinkel voor uw producten van Calgon en Finish

De merknaam Calgon wordt nog steeds gebruikt, maar dan enkel voor waterontharders voor wasmachines. De nieuwe naam Finish gebruikt men dan weer voor producten die een schone vaat moeten garanderen. Het gaat onder meer om spoelglansmiddel, vaatwastabletten, vaatwasmiddel, ontvetter en machinereiniger. Naast producten voor de consumentenmarkt levert Finish ook vaatwasproducten voor de zakelijke markt. Het gaat dan onder meer om vloeibaar vaatwasmiddel voor razendsnelle reinigingsprogramma's. Deze en andere producten van Calgon en Finish kunt u bij ons aanschaffen.

Alles voor een schone vaat

4UStore werd dan wel opgericht nadat Calgonit Finish werd – in 2013 om precies te zijn –, maar dit wil niet zeggen dat wij onze klassiekers niet kennen. Bij ons kunt u dan ook alle bekende merken schoonmaakmiddelen terugvinden, gaande van het wasmiddel van OMO tot het vaatwasmiddel van Sun. Op onderstaande pagina's vindt u deze klassiekers terug, maar bekijk ook even de alternatieven die er heus niet voor onder hoeven te doen.

"