Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Plenty

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Ontdek de veelzijdigheid van het Edet-keukenpapier (voorheen Plenty-keukenpapier)

Als het gaat om de drukte en chaos van een huishouden, kunnen ongelukjes altijd gebeuren. Denk maar aan gemorste drankjes, vetvlekken en modderige voetstappen. U wilt dan een betrouwbaar hulpmiddel bij de hand hebben dat deze rommel snel en efficiënt aanpakt. Edet, vroeger bekend als Plenty, biedt hier de perfecte oplossing voor.

Waarom kiezen voor het Edet- of Plenty-keukenpapier?

Het keukenpapier van Edet is niet zomaar een keukenpapier. Het staat bekend om zijn sterke en absorberende kwaliteiten. Zelfs wanneer het nat is, behoudt het zijn sterkte, waardoor u het kunt gebruiken om te vegen, te dweilen, af te nemen en zelfs te schrobben. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de kleine ongelukjes in huis en kunt volop genieten van het moment. Het Plenty-keukenpapier heet nu het Edet-keukenpapier, maar de kwaliteit is nog altijd hetzelfde!

Ruime keuze aan Edet- of Plenty-keukenpapier

Of u nu behoefte heeft aan het eXtra Long-keukenpapier om grotere rommel aan te pakken of u wilt de Easypull-keukenpapierdispenser gebruiken voor een snelle toegang tot uw keukenpapier: Edet biedt voor iedere situatie het juiste product. Zo zorgt het Superior-keukenpapier ervoor dat uw rol niet scheurt, zelfs niet als het nat is. Hierdoor bent u altijd 100% zeker van snel en makkelijk schoonmaken.

Edet- of Plenty-keukenpapier?

Recentelijk besloten Edet en Plenty hun krachten te bundelen onder de naam Edet. Deze samenwerking heeft als doel om nog grotere stappen te zetten op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Hoewel recyclebare verpakkingen al een prachtige stap in de goede richting zijn, streeft het merk ernaar om nog meer te bereiken.

Achter dit merk staat het bedrijf Essity, dat ook verantwoordelijk is voor andere gerenommeerde merken als Tork, Libresse en Tena. Essity, een naam die voortkomt uit de woorden essentials en necessities, zet zich in voor het welzijn van mensen door het bieden van hygiënische en gezondheidsoplossingen van topkwaliteit. Ze zijn niet alleen gericht op groei, maar ook op het vergroten van het bewustzijn en het verbeteren van de wereldwijde standaarden voor hygiëne en gezondheid.