Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Tork

Foto-tabel Lijst

1-12 of 24

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 24

Pagina:
  1. 1
  2. 2
"

Dispensers en navullingen van Tork kopen bij 4UStore

Tork is een merk van het in Zweden gevestigde Essity, een gezondheids- en hygiënebedrijf met sterke merken als Tena, Leukoplast en Delta-Cast. Tork is een leidend merk op het gebied van werkplekhygiëne en is wereldwijd actief. Het helpt bedrijven te verbeteren en het helpt mensen om duurzamer te zijn. Dit doet het al sinds de introductie in 1968. Het was namelijk in dat jaar dat de eerste Tork dispenser op de markt werd gebracht. Het ging om de eerste hulsloze centerfeeddispenser. Intussen is het aanbod natuurlijk flink uitgebreid, maar het innovatieve karakter bleef steeds behouden.

Dispensers en navullingen

Tork biedt een breed assortiment van dispensers en vullingen aan. Zo is er bijvoorbeeld de Xpressnap, een Tork dispenser voor servetten. Voor deze servetdispenser zijn ook de benodigde papieren servetten te verkrijgen. Denk daarnaast ook aan benodigdheden voor de tafelaankleding, zoals onderzetters, tafelrollen en papieren placemats. Tevens kunt u kiezen voor dispensers als de Xpress, een Tork dispenser voor handdoekjes. Een ander voorbeeld van een Tork dispenser is de Tork Air Freshener, een spraydispenser voor luchtverfrissing. Denk verder aan toiletpapierdispensers, toiletrollen, toiletaccessoires, handzeepdispensers en handzeep. Ten slotte verkoopt Tork ook oplossingen voor patiëntenzorg, zoals onderzoekstafelroldispensers, wasdoeken, onderzoekstafelrollen en beschermende mondkapjes. Tork maakt dan ook zijn beloftes waar en zorgt voor een betere, veiligere en hygiënische werkplek.

De webwinkel voor uw dispensers

Voor al uw dispensers bent u bij 4UStore aan het juiste adres. Wij bieden niet alleen de Tork dispenser aan, maar ook dispensers van merken als Tana, Vendor, Wings en Rubbermaid. Via onderstaande pagina's ontdekt u meer over deze dispensers. U filtert het aanbod onder meer op basis van merknamen, maar ook op basis van het type bediening, de kleur, het materiaal of het keurmerk. Hierdoor vindt u heel eenvoudig een passende dispenser.

"