Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 18
    49
Merk
  1. Libresse (4)

Libresse

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Libresse: vier uw lichaam en leef zonder vrees

Als vrouwen zijn we gezegend met unieke lichamen en levenscycli. Libresse begrijpt dat elk lichaam uniek is en biedt daarom al 40 jaar producten aan die aansluiten op de individuele behoeften van hedendaagse vrouwen. De visie van Libresse strekt zich verder uit dan alleen producten. Het is een strijd voor acceptatie, voor het doorbreken van taboes en voor het versterken van het zelfbewustzijn van vrouwen.

Een leven zonder schaamte en ongemakken

Het is normaal dat uw lichaam verandert en dat u verschilt van andere vrouwen. Dit besef ligt aan de basis van Libresse haar missie. De organisatie streeft naar een wereld waarin vrouwen zich niet schamen voor hun lichaam en waarin ze zich zeker voelen over hun vulva's, vagina's, baarmoeders en menstruatie. De producten, variërend van maandverband tot inlegkruisjes, tampons en menstruatieondergoed, zijn ontworpen om de beste bescherming te bieden tegen alle vloeistoffen die uw lichaam produceert. Het is meer dan alleen een oplossing op het gebied van dameshygiëne, want ze zijn gemaakt om te beschermen, om u comfortabel te doen voelen en om u elke dag weer zelfverzekerd te doen verschijnen.

Duurzaamheid en zorg voor mens en planeet

In een tijd waarin duurzaamheid meer dan ooit een hot topic is, neemt ook Libresse haar verantwoordelijkheid. Het bedrijf is vastberaden om haar ecologische voetafdruk te verkleinen en te zorgen voor de gezondheid van de planeet waarop we leven. Libresse wordt ondersteund door Essity, een wereldleider op het gebied van hygiëneproducten, die bekendstaat om zijn toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit. Samen werken ze transparant en met passie om producten te maken die zowel veilig zijn voor uw lichaam als voor de aarde.

Of u nu kiest voor het Ultra Regular-maandverband, het menstruatieondergoed of de Libresse So Slim-inlegkruisjes, elk product is zorgvuldig gemaakt met het oog op kwaliteit en bescherming. Essity en Libresse garanderen dat alle gebruikte materialen van een hoge kwaliteit zijn en streven ernaar om producten te maken die veilig, hygiënisch en milieuvriendelijk zijn. Deze belofte wordt ondersteund door strenge tests en nauwgezette productieprocessen.