Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Ingo-Man

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

"

Zeepdispensers en prullenbakken van Ingoman kopen bij 4UStore

Ingoman is een merknaam van MTS Euro Products. Ingoman is een dispenserlijn met diverse dispensers die een uniform design hebben. Hierdoor heeft u meteen een totaalconcept voor alle dispensers in uw sanitair, maar bovendien omvat het ook allerlei andere hoogstaande oplossingen. Bij de lijn Ingoman kiest MTS Euro Products voor neutrale ontwerpen op basis van aluminium. Ze zijn steeds eenvoudig en universeel aan te vullen en hygiënisch te reinigen. De lijn bestaat uit zeepdispensers en prullenbakken op basis van hoogwaardig metaal.

Bekijk daarnaast  zijn er nog andere handzepen zoals:

Kennismaking met de productlijn Ingoman

De lijn Ingoman bestaat in de eerste plaats uit de Ingo man zeepdispenser. De Ingo man zeepdispenser is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De standaarduitvoering, de zogenaamde Ingo man Classic, is geschikt voor standaardflessen van 500 ml. U kunt echter ook kiezen voor een grotere versie van de Ingo man Classic, zijnde de Ingo man zeepdispenser met een inhoud van 1 liter. Verder is er nog de contactloze Ingo man zeepdispenser en zijn er varianten op basis van roestvrij staal in plaats van aluminium. Aanvullend hierop vindt u ook de gesloten hygiënebak met afvalzakhouder (ideaal voor het damessanitair), de afvalbak voor wandmontage van Ingoman en de afvalbak met voetpedaal van Ingoman. Deze laatste afvalbak van Ingoman is geoptimaliseerd voor de medische sector en is uitgerust met een gedempt en zelfsluitend deksel.

Prullenbakken en dispensers kopen bij 4UStore

MTS Euro Products heeft naast de lijn Ingoman nog heel wat andere lijnen met dispensers en andere benodigdheden voor het sanitair. Wij bieden echter niet alleen de producten aan van MTS Euro Products, maar ook van andere merken die minstens dezelfde hoogwaardige kwaliteit leveren. Op onderstaande pagina's vindt u meer producten die wij aanbieden terug.

"