Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Depa

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

"

Disposables en andere producten van Depa kopen bij 4UStore

Depa is een merknaam van diverse producten die tafels sieren. En dit doen ze al sinds 1947. De producten van Depa worden thuis gebruikt, bijvoorbeeld bij een barbecue of tuinfeestje, maar zijn ook heel geschikt voor gebruik in de horeca. Depa biedt namelijk een brede collectie aan met producten die eenvoudig sfeer brengen, zoals eigentijds en biologische amusebakjes, maar ook trendy collecties voor take-awayrestaurants.

Praktische producten voor uiteenlopende toepassingen

De disposables van Depa zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende stijlen en collecties. Zo zijn er bijvoorbeeld de ijsbekers van Depa, ideaal voor gebruik in ijssalons, maar de oplossingen gaan ook verder. In de eerste plaats is er hun drinkcollectie met onder meer limonadeglazen, milkshakebekers, koffiebekers en champagneglazen. In de eetcollectie vinden we onder andere pizzadozen, bordjes, snackvellen, hamburgerdoosjes, papieren servetten en cateringdozen. Ten slotte biedt Depa ook een hygiënecollectie aan met producten als koksmutsen, dispensers, handschoenen, hygiënepapier en poetspapier. Deze en andere producten van het merk Depa kunt u aanschaffen in deze webwinkel.

Alle benodigdheden voor een perfecte tafelaankleding

Net zoals Depa ervan houdt om sfeer te creëren met amusebakjes en stijlvolle disposables, houden wij ervan om dat te doen met een passende tafelaankleding. Bovenop het rijkgevulde assortiment van Depa bieden wij dan ook talloze extra accessoires aan die de tafel optimaal aankleden. Onder andere onderstaande producten zijn gegarandeerd een meerwaarde voor wie extra sfeer aan de dinertafel wil brengen.

"