Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 12
    25
Merk
  1. Cif (4)
Type Schoonmaakmiddel
  1. Sanitairreiniging (3)
Ecologisch schoonmaakmiddel
  1. Nee (1)

Cif

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

"

Cif schuurmiddel en andere producten kopen bij 4UStore

Cif is een merk van Unilever. Het werd in 1969 in Frankrijk geïntroduceerd en stootte het beruchte schuurpoeder meteen van zijn troon. Het moet gezegd worden dat men dit vrij agressief aanpakte. In reclameadvertenties werd namelijk getoond hoe schuurpoeder krassen achterlaat, een beeld dat bij veel mensen op het netvlies gegrift staat, terwijl het Cif schuurmiddel vriendelijk is voor alle oppervlakken. Het Cif schuurmiddel werd in Frankrijk zo'n succes dat de vraag ook in andere landen toenam. Het Cif schuurmiddel werd al in 1971 bij ons in Nederland geïntroduceerd. Intussen is het uitgegroeid tot een sterk merk en gaat het om een breed assortiment reinigingsproducten.

Meer dan alleen schuurmiddel

Het Cif schuurmiddel is nog steeds een van de bekendste schuurmiddelen op de markt. We hebben het dan natuurlijk over het Cif schuurmiddel Cream. Het Cif schuurmiddel Cream bevat enkel natuurlijke bestanddelen die het vuil heel goed elimineren. Zelfs hardnekkig vuil, kalkaanslag en vet kan het voor u verwijderen. Het Cif schuurmiddel is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waarbij Cif citroen een van de meest geliefde is. Naast schuurmiddel ressorteren ook talloze andere producten onder deze merknaam, waaronder luchtverfrissers, kalkremovers, vloerreinigingsproducten, antibacteriële doekjes en zelfs reinigingsproducten voor buiten.

Uw schoonmaakmiddelen online kopen

Cif biedt een heel breed assortiment van schoonmaakmiddelen aan en ook van 4UStore kunt u dit zeggen. Bij ons vindt u namelijk de meest uiteenlopende schoonmaakmiddelen terug en dit van diverse bekende en minder bekende merken. In het tweede geval hoeft u zich geen zorgen te maken, want ook de minder bekende schoonmaakmiddelen voldoen moeiteloos aan de hoge eisen die wij stellen. Ontdek op onderstaande pagina's meer over onze schoonmaakmiddelen en de merken die wij aanbieden. We hebben merken zoals Cillit-bang,CifCalgonitBroxmaticBlue-Wonder.

"