Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 7
    18
Merk
  1. Pickwick (14)
Keurmerk
  1. Fairtrade (3)
  2. UTZ Certificaat (2)

Thee

Foto-tabel Lijst

1-12 of 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Thee kopen bij 4UStore

Thee is hot. En niet alleen letterlijk. Thee zit koffie dan ook al langer op de hielen. Steeds meer horecagelegenheden kiezen voor uitgebreide theekaarten. De consument lijkt dan ook al langer bereid te zijn om meer te betalen voor een luxueuze theevariant. Toch drinken we ook op kantoor al graag eens een thee, zeker indien je weet dat thee toch als een stuk gezonder wordt ervaren. Bij 4UStore kan je thee kopen van verschillende merken en met verschillende smaken, gaande van Sterrenmunt tot de groene Pickwick thee.

Pickwick thee kopen bij 4UStore

Bij 4UStore hebben we een uitgebreide focus op Pickwick thee. Voor grootverbruikers behoort Pickwick thee dan ook tot één van de beste theeleveranciers van Nederland. Net zoals alle andere thee bevat het geen zuren, geen calorieën en beduidend minder cafeïne dan koffie. Een extra voordeel van de Pickwick thee is dat men een 100% duurzaam theeassortiment nastreeft. In de eerste plaats merk je dat aan het UTZ-certificaat van de Pickwick thee. Ongeveer 45% van de Pickwick thee wordt aangekocht met het UTZ-keurmerk. Hiernaast maakt de Pickwick thee deel uit van het Ethical Tea Partnership, dat een verbetering van de leef- en werkomstandigheden in de theeproductie nastreeft. Tot slot draagt de Pickwick thee ook nog eens bij aan het Corporate Responsability Programma van Douwe Egberts, waarbij niet alleen mens maar ook milieu  centraal staat.

Diverse theesoorten kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kiezen we voor uiteenlopende theevarianten in grootverpakkingen. Standaard laat het assortiment zich in vieren delen, met als hoofdcategorieën: de zwarte thee, de rooibosthee, kruidenthee en de groene Pickwick thee. Maar verwacht je vooral toch maar aan een uitgebreide diversiteit, waarbij je vlot varieert tussen Pickwick Earl Grey thee, Pickwick sterrenvruchten, Pickwick thee met limoenaroma en de Pickwick thee met de smaak van tropische vruchten. Thee gekozen? Bekijk dan de overige kantinebenodigdheden, zoals chocolademelk of cup-a-soup, om je assortiment drankjes zo uitgebreid mogelijk te maken!