Onze andere webshops

Kantine artikelen

Foto-tabel Lijst

1-12 of 94

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 94

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van koffie tot chocolademelk: kantineartikelen kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kan je niet alleen kantoorartikelen kopen maar vind je ook diverse producten voor in jouw kantine. En natuurlijk hebben we het dan over een praktische koffiemachine en de beste koffie, maar ook allerhande andere kantineproducten zijn bij ons verkrijgbaar. Maak gebruik van onze handige navigatiemogelijkheid en navigeer doorheen onze subcategorieën om ons assortiment te ontdekken. Geen zorgen, want al even graag schetsen wij voor jou de krijtlijnen waarbinnen ons aanbod zich begeeft. Want duidelijkheid, daar houden wij van 4UStore van. Jij toch ook?

Warme dranken: koffie, thee, soep, chocolademelk...

Bij 4UStore vind je in de eerste plaats alles voor jouw warme dranken. Denk inderdaad aan koffie. Want wat koffieproducten betreft heb je een wel heel ruime keuze, gaande van Fresh Brew Coffee tot oploskoffie, snelfilterkoffie, Cafitesse Coffee en allerhande andere soorten koffie. Hierdoor vind je steeds de koffie die bij jouw koffiemachine past. Ook suiker en melk kan je overigens bij ons verkrijgen.

Denk naast koffie ook aan andere warme drankjes. Onder andere diverse theeproducten, chocolademelk en oplossoep vind je in deze categorie rijkelijk terug. Zelfs automatensoep en de bijhorende soepbekers zijn bij ons verkrijgbaar!

Een koffiemachine kopen bij 4UStore

We plaatsen het onder de kantineartikelen maar hadden het eveneens onder kantoorartikelen kunnen plaatsen: de koffiemachines. Want koffie heeft nu eenmaal overal zijn plaatsje weten te veroveren. Bij 4UStore kan je verschillende koffiemachines kopen. Denk bijvoorbeeld aan de Promesso koffiemachines maar ook aan espressomachines. Want wie houdt nu niet van dit type koffie? Uiteraard kan je de koffie voor deze koffiemachines eveneens bij ons verkrijgen. Wil je zo lang mogelijk van de beste koffie genieten? Dan vind je bij ons ook diverse producten voor het reinigen van de koffiemachine, gaande van reinigingstabletten tot ontkalkingsproducten. Het reinigen is zo gepiept, waarna jij opnieuw van de smeuïgste koffie genieten mag!

"