Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 43
    50
Merk
  1. Douwe Egberts (1)
  2. Hotcemel (1)
Soort
  1. Instant (1)
Keurmerk
  1. UTZ Certificaat (1)

Chocolademelk

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Chocolademelk kopen bij 4UStore

In een kantine hoort chocolademelk altijd wel aanwezig te zijn, ongeacht of dat nu warm of koud is. Bij 4UStore vind je dan ook diverse soorten chocolademelk. Het kan hierbij gaan om grote zakken chocolade voor het maken van chocolademelk, maar ook om speciaal cacaopoeder dat je nog even met water of melk moet mengen. Hierbij kan je chocolademelk kopen van diverse merken zoals Hotcemel en Café Auberge. Maar ook de Douwe Egberts chocolademelk is gewoon bij ons verkrijgbaar en dit zowel in een Fantasy zak als in Fantasy sticks. Deze Fantasy sticks komen in een handige dispenserdoos en zijn hierdoor ideaal voor gebruik bij een ontbijtbuffet.

Over Douwe Egberts chocolademelk

Wanneer we het over Douwe Egberts hebben, dan denken we meteen aan de Douwe Egberts koffie. Maar wat velen niet weten is dat Douwe Egberts ook chocolademelk produceert. Zowel de chocolademelk als koffie van Douwe Egberts vind je in ons ruime assortiment kantine benodigdheden. Douwe Egberts chocolademelk is UTZ-gecertificeerd, wordt warm gedronken en is enerzijds verkrijgbaar als dispenserdoos met 100 zakjes van 22 gram en anderzijds in extra grote kilozakken. De Douwe Egberts chocolademelk laat zich eenvoudig bereiden. Aan deze zakjes van 22 gram moet je enkel nog heet water toevoegen om zo 125 ml Douwe Egberts chocolademelk te maken. Opteer je voor een kilozak Douwe Egberts chocolademelk? Weet dan dat deze kilozakken Douwe Egberts chocolademelk er voornamelijk zijn voor gebruik in Douwe Egberts automaten. Deze Douwe Egberts chocolademelk laat zich kenmerken door zijn typerende romige smaak (bevat lactose) boordevol zoetheid.

Douwe Egberts chocolademelk voor koffiebereidingen

De Douwe Egberts chocolademelk is heerlijk om warm te drinken, maar gaat ook goed samen met de andere koffieproducten van Douwe Egberts. Zo kan je de Douwe Egberts chocolademelk gebruiken voor het bereiden van een lekkere Wiener Melange of een heerlijke Café Choco. Vergeet dan wel niet dat je geen suiker en melk hoeft toe te voegen: de Douwe Egberts chocolademelk bevat reeds gevaporiseerde gedeeltelijk afgeroomde melk. 

Meer categorieën

Ook andere producten nodig? Bekijk ook eens deze categorieën: