Onze andere webshops

Dameshygiëne

Foto-tabel Lijst

1-12 of 50

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 50

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Allerlei praktische en stijlvolle producten op het gebied van dameshygiëne kunt u voortaan online bestellen. Snel en vertrouwd! In ons aanbod treft u onder meer diverse wegwerpzakjes van plastic of papier. Graag wijzen we u ook op andere categorieën die onmisbaar zijn in ieder huishouden en op ieder kantoor. Toiletpapier, zeep en prullenbakken. Maar ook papieren handdoekjes, handdoekrollen en luchtverfrissers van de beste kwaliteit koopt u bij Handdoekentoiletpapier.nl. 

Dameshygiëne producten: Eenvoudig bestellen

Zoekt u grote voorraden dameshygiëne artikelen voor uw bedrijf of instelling? Of wilt u als particulier een bestelling doen? Onze voorraad is groot, afwisselend en 24/7 up-to-date. De aller nieuwste dameshygiëne items vindt u op handdoekentoiletpapier.nl. Bedenkt u eens hoe makkelijk het is als u voor dit soort zaken niet meer de naar de winkel hoeft te gaan. Het scheelt u tijd, gesjouw en geregel! Wij leveren binnen 5 dagen. Bij aankopen boven de €150 betaalt u geen verzendkosten.

Dameshygiëne producten: Altijd een schoon en fris toilet

Dames stellen een hygiënische en fris sanitair altijd zeer op prijs. Om hen nog beter te faciliteren is de aanwezigheid van een dameshygiëne afvalbak, hygiëne zakjes en een hygiëne zakjeshouder onmisbaar in elk toilet. Op deze manier kan damesverband op een discrete en praktische manier worden weggegooid en voorkomt u verstopte toiletten. De speciale klep van de dameshygiëne afvalcontainer voorkomt dat bij ingooi de inhoud van de afvalbak zichtbaar is en er onprettige geurtjes ontsnappen. Veel van de hygiënebakken hebben al een ingebouwde zakjeshouder maar deze zijn ook los verkrijgbaar. Neemt u eens een kijkje in onze webshop om tot de juiste keus te komen. De producten in onze webshop bieden allen een praktische en hygiënische oplossing voor elke toiletbezoekster op het gebied van dameshygiëne.