Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 17
    18
Merk
  1. Zwitsal (1)
Ecologisch schoonmaakmiddel
  1. Nee (1)

Zwitsal

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Zwitsal: een eeuw van kwalitatieve babyverzorging

Zwitsal is een merk dat synoniem staat voor kwalitatieve verzorgingsproducten, speciaal ontwikkeld voor de delicate huid van baby's, peuters en kleuters. Het is een onderdeel van het wereldberoemde concern Unilever. Het bedrijf biedt alles voor de haartjes, de billetjes en de huid van de allerkleinsten.

Het verhaal achter het kuifje

U kent het vertrouwde gele logo met het babyhoofdje waarschijnlijk wel. Maar wist u dat het gezichtje van het merk is geïnspireerd op de dochter van de oprichter, C.J. Jansen? Het verhaal van Zwitsal begint in 1920, wanneer Jansen een zalf op de markt brengt onder de naam Zwitserse Balsem. Het succes van deze zalf leidde in 1928 tot de oprichting van het merk Zwitsal zoals we dat nu kennen. De naam is een samentrekking van Zwitserse Balsem en het logo is het kuifje van Mieke, zijn toen 11 maanden oude dochtertje.

Een brede reeks producten voor zachte verzorging

Zwitsal heeft een uitgebreid assortiment aan producten, allemaal met die kenmerkende en geliefde geur. Of u nu op zoek bent naar een zachte shampoo, een voedende crème of verzorgende billendoekjes, bij Zwitsal vindt u altijd een product dat past bij de behoeften van uw kind. Een aantal geliefde producten zijn de Zwitsal-shampoo met zijn anti-prikformule, de vochtige washandjes voor een snelle verfrissing en de huidolie die de babyhuid extra hydrateert. Al deze producten zijn dermatologisch getest en speciaal ontwikkeld om de huid van uw kleintje zacht, soepel en beschermd te houden. Bovendien zijn ze mild, hypoallergeen en pH-huidneutraal. Dit alles om ervoor te zorgen dat de gevoelige huid van baby's en peuters de best mogelijke zorg krijgt.