Onze andere webshops

Toilet accessoires

Foto-tabel Lijst

1-12 of 128

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 128

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Toiletruimtes bestaan uit meer dan een toilet, wc-papier houder en wastafel en dit geldt zeker voor openbare toiletten of in bedrijfsgebouwen. Er bestaan specifieke dameshygiëne producten, deze artikelen helpen ervoor geurtjes tegengaan en de ruimte fris te laten ogen.  Om de toiletten schoon te houden zijn wc-borstels en speciale toiletreinigingsproducten een pre om in huis te hebben. Maar ook aan praktische artikelen moet gedacht worden, namelijk de jashaak zodat de tas en jas opgehangen kunnen worden aan de binnenkant van de deur en handvatten bij invalidetoiletten. En vergeet ook niet om een luchtverfrisser te plaatsen zoals onze merken van Airwick, Ambi-pur! Daarnaast zijn er nog meer mogelijkheden zoals scheerspullen.

Toilet accessoires: urinoirmatten

Toilet accessoires voor op het toilet. Deze categorie is een verzameling van artikelen - toilet accessoires - die aanwezig dienen te zijn in uw sanitaire ruimten; sommige noodzakelijk, anderen dienen meer als een service die u uw gasten biedt. Een goed voorbeeld van een accessoire is een urinoirmat. Deze plaatst u op de bodem van de urinoirs. Het ziet er een stuk fraaier uit, maar heeft nog meer voordelen: zeepjes die u gebruikt in het urinoir zullen langer meegaan en bovendien voorkomen urinoirmatten verstoppingen. Propjes, kauwgom, sigarettenpeuken worden tegen gehouden door de urinoirmat en u zult geen last meer hebben van verstoppingen.

Toilet accessoires: dameshygiëne

Voorzieningen voor dameshygiëne zijn een noodzakelijke service die u moet bieden op het toilet. Zorg er altijd voor dat deze toilet accessoires in ieder geval aanwezig zijn: een afvalbak en een houder met voldoende hygiënezakjes. Dit om het toiletbezoek van zo comfortabel en aangenaam mogelijk te laten verlopen. Dameshygiënebakken zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en materialen. Allen met een eigentijds design die bij ieder sanitair past. De dameshygiënebakken zijn verkrijgbaar in kunststof, aluminium, RVS en staal. Wat erg belangrijk is in het geval van een dameshygiënebak is dat de inhoud van de bak niet zichtbaar is aan de buitenkant. Verder dienen geurtjes zoveel mogelijk binnengehouden te worden dankzij een goed afsluitend deksel. De dameshygiënebakken in de categorie toilet accessoires zijn onderverdeeld per materiaal waar ze van gemaakt zijn: dus, aluminium, RVS, staal of kunststof. Kunststof is natuurlijk de meest voordelige optie. Niks mis mee, goede kwaliteit kunststof bakken, maar bent u op zoek naar een hufterproof dameshygiënebak dan kiest u het best voor een RVS of stalen model. Op campings, in cafés en nachtclubs is dit gewoonweg de beste optie als u niet een keer of vier per jaar een nieuwe afvalbak wil aanschaffen. Maar, een dameshygiënebak is niet genoeg. Het is ook belangrijk dat u uw vrouwelijke gasten voorziet in dameshygiënezakjes. Dit is een service die erg gewaardeerd zal worden. In het assortiment vindt u verschillende houders die bijvoorbeeld voorop de dameshygiënebak bevestigd kunnen worden. Men hoeft dan ook niet meer te lopen naar de afvalbak met het afval in de handen. Wel zo hygiënisch. Mocht hier niet direct plaats voor zijn, dan kunt u de houder natuurlijk ook gewoon aan de wand bevestigen. De bijbehorende hygiënezakjes vindt u bij de toilet accessoires. 

Toilet accessoires: toiletborstel

Wanneer u iemand vraagt 'wat mag er niet ontbreken op een toilet' zal het antwoord natuurlijk zijn toiletpapier. Met met stip op 2 komt toch wel de toiletborstel. We praten er niet graag over, maar iedereen gebruikt natuurlijk een toiletborstel nadat de behoefte is gedaan. Het toilet dient immers netjes achter gelaten te worden voor de volgende bezoeker. Feit is dat een toiletborstel vooral functioneel is, maar dat betekent natuurlijk niet dat hij er niet aantrekkelijk uit hoeft te zijn. Er zijn dan ook tal van design toiletborstels verkrijgbaar: voor ieder interieur een passend exemplaar. Qua materiaal heeft u de keuze uit kunststof of RVS. Er zijn modellen die u aan de wand bevestigt of vrijstaande modellen. De toiletborstels zijn verkrijgbaar in wit, grijs, zilver of zwart. Probeer deze kleuren ook te combineren met uw andere toilet accessoires: jashaken, kapstokken en dispensers. Dit geeft een mooi uniforme uitstraling aan uw toiletruimten. Toilet accessoires die allemaal van een bepaald materiaal zijn gemaakt of toilet accessoires in een bepaalde kleur. Details zijn erg belangrijk. Let hier dan ook op en bespaar niet op uw toilet accessoires. 

Toilet accessoires: jashaken

Absoluut niet noodzakelijk, maar wel ontzettend handig deze toilet accessoires. Een jaszak op de deur aan de binnenkant van het telefoon. Want op het toilet zitten met een jas is nu niet bepaald comfortabel. Feit is dat men de jas altijd uit, maar de meeste mensen leggen hun mooie jas niet graag op de grond. Hier biedt een jashaak uitkomst. Uw gast heeft de jas in het oog en hoeft zich dus geen zorgen te maken dat hij gestolen wordt, terwijl men op het toilet zit. Een kleine investering die uw gasten zonder meer zullen waarderen. Ons advies is altijd: let op de details - de toilet accessoires, want dit doen uw gasten ten slotte ook. 

Toilet accessoires: handgrepen

Handgrepen op het toilet - deze kunnen overigens ook in de douche of badkamer worden geplaatst - zijn bedoeld voor mindervalide personen of ouderen die slecht ter been zijn. Een handgreep biedt extra ondersteuning en geeft de toiletbezoeker meer zekerheid. In de meeste gevallen kunnen mindervalide personen met deze extra ondersteuning dan ook zelfstandig gebruik maken van het toilet. Naast de handgrepen zijn er ook zogeheten swing up bars verkrijgbaar. Deze worden naast het toilet geplaatst. Sommige van de swing up bars bieden ook plaats aan een wc-rol. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende hoeken en afmetingen. Handgrepen en armsteunen zijn essentiële toilet accessoires die aanwezig moeten zijn op invalide en mindervalide-toiletten. Voor meer informatie of advies op het gebied van toilet accessoires bent u natuurlijk van harte welkom contact met ons op te nemen.