Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 5
    13
Merk
  1. Ambi Pur (2)
  2. Ambi-Pur (1)
Ecologisch schoonmaakmiddel
  1. Nee (2)

Ambi Pur

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Ambi Pur luchtverfrisser kopen bij 4UStore

Ambi Pur is een merknaam van Procter & Gamble, bekend van onder meer het wasmiddel Ariel, het waspoeder Dash, de luiers van Pampers en het afwasmiddel Dreft. Deze merknaam wordt gebruikt voor verschillende kamergeuren. Het bekendste product is de Ambi Pur luchtverfrisser, maar onder dezelfde merknaam worden ook andere producten op de markt gebracht. Een goede geur staat hoe dan ook steeds centraal.

Bekend omwille van de Ambi Pur luchtverfrisser

De bekendste kamergeuren van Ambi Pur zijn Elegance, een combinatie van hout en muskus, en Aromatic Wood, een warm huisparfum. Andere geuren zijn onder meer Harmony (met o.a. ylang-ylang, magnolia, jasmijn en vanille), Aqua (citrus, gras en bloemen), Zoom (bloesem en citrus), Sky (witte rozen en abrikozen) en Dream Away (fruit, bloesem en citrus). Daarnaast heeft Procter & Gamble nog een aantal andere geurtjes op de markt gebracht. De Ambi Pur luchtverfrisser is bovendien in talloze uitvoeringen te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan een elektrische Ambi Pur luchtverfrisser voor een automatische dosering, maar ook aan de spuitbussen voor manueel gebruik.

Andere producten van Ambi Pur

Naast de typische kamergeuren verkoopt Ambi Pur onder dezelfde merknaam ook oplossingen voor in de auto. Het gaat om houders die eenvoudig te bevestigen zijn en waarvoor er volgens navullingen verkrijgbaar zijn. Tevens is ook de textielverfrisser van Ambi Pur heel populair. Deze textielverfrisser is speciaal gemaakt om hardnekkige geuren uit kleding, gordijnen, tapijten en bankovertrekken te halen. Andere producten van Ambi Pur zijn onder meer reinigende toiletblokken met de bekende geuren van Ambi Pur.

Alles voor een aangename geur

Naast de Ambi Pur luchtverfrisser verkopen wij nog talloze andere benodigdheden om een frisse geur te garanderen. Ongeacht of u nu thuis, op kantoor of op het toilet een lekkere geur wilt: we hebben altijd een passende oplossing. Op onderstaande pagina's leest u meer over deze aangename geurtjes en vindt u ook producten van andere merken terug. Daarnaast willen we u ook attent maken op onze luchtreinigers die meer doen dan alleen de geurtjes aanpakken.

"