Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Oxxa

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

OXXA: uw partner voor persoonlijke beschermingsmiddelen

Als u werkzaam bent in de bouw, logistiek, transport of industrie, dan begrijpt u het belang van een goede persoonlijke bescherming. OXXA staat bekend om het uitgebreide aanbod aan persoonlijke beschermingsmiddelen die niet alleen uw veiligheid verhogen, maar ook comfort bieden tijdens uw werkzaamheden. Het assortiment omvat onder meer werkhandschoenen, gehoorbescherming, mondmaskers en oogbescherming.

OXXA: de definitie van een goede bescherming

OXXA is veel meer dan zomaar een merk. Het is een belofte voor veiligheid en comfort, zowel tijdens uw werkzaamheden als daarbuiten. OXXA streeft elke dag opnieuw naar een werkomgeving waarin elke professional zich beschermd en veilig voelt. Met dit in het achterhoofd biedt OXXA een scala aan producten, variërend van werkhandschoenen tot gehoorbescherming en van veiligheidshelmen tot vlamvertragende kleding. OXXA heeft de producten verdeeld in drie sublijnen: OXXA Basic, OXXA Essential en OXXA Premium. Deze indeling zorgt ervoor dat elk product de gebruiker net dat beetje extra biedt, ongeacht of het nu gaat om meer comfort, om een hogere mate van bescherming of om speciale functies.

Van werkhandschoenspecialist tot volledige PBM-aanbieder

OXXA heeft een heel ruim assortiment aan werkhandschoenen, waaronder ook ecologisch verantwoorde werkhandschoenen. Dit hoeft niet te verbazen, want voor dit merk begon het allemaal met de werkhandschoen. Over de jaren heen is het assortiment uitgebreid tot talloze andere persoonlijke beschermingsmiddelen. OXXA hecht daarbij niet alleen belang aan bescherming, maar ook aan duurzaamheid. Daarom biedt OXXA nu ook producten aan die gemaakt zijn van natuurlijke en hernieuwbare materialen, met reductie in verpakkingsmateriaal en plastic. OXXA zet zich in voor een wereld waarin we veilig kunnen werken én leven. Het assortiment biedt voor elke professional de juiste bescherming, zonder in te leveren op comfort of kwaliteit.

Bekijk daarnaast andere handige benodigdheden tijdens schoonmaak, zoals: