Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 9
    45
Merk
  1. All Care (3)
Type Zeep
  1. Lotionzeep (1)
Bediening
  1. Drukknop (1)
Type Handhygiëne
  1. Foamzeep (1)
Kleur
  1. Wit (1)
Materiaal
  1. Kunststof (1)
Keurmerk
  1. EU ECO-label (1)

All Care

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Dispensers van All Care kopen bij 4UStore

All Care is een Europese producent van dispenserlijnen, gevestigd in Veenendaal. Deze producent biedt complete dispenserlijnen aan met accessoires die allemaal dezelfde uitstraling hebben. Hierdoor is het mogelijk om een enkele stijl aan te meten. Als producent van dispenserlijnen heeft het dan ook heel wat merknamen onder zijn hoede, zoals Basic Line, Mediclinics en PlastiQline. Zij hebben stuk voor stuk hun eigen kenmerken en voordelen.

Ontdek de diverse dispenserlijnen van All Care

All Care biedt een heel compleet assortiment aan dispensers aan. Het gaat onder meer om handdoekdispensers, jumboroldispensers, zeepdispensers, doseerunits, hygiënezakjesdispensers, papierdispensers enzovoort. Binnen dezelfde stijl vindt u bij ons ook onder meer afvalbakken, toiletborstelhouders en asbakken terug. Met zijn uiteenlopende merken speelt All Care in op diverse noden. Zo is de MediQoline er bijvoorbeeld voor waar de hoogste hygiënische eisen gelden, bijvoorbeeld in de gezondheidszorg.

Een gereputeerde producent van dispenserlijnen

All Care is ISO 9001-gecertificeerd. Dit wil zeggen dat All Care heel goed met het kwaliteitsbeleid omgaat, goed communiceert en een goede klanttevredenheid bereikt. Daarnaast is All Care ook een ISSA Member. Dit is 's werelds grootste vereniging van schoonmaakgerelateerde bedrijven. Dankzij ISSA kan het bedrijf in contact komen met talloze brancheorganisaties om zo producten te ontwikkelen die beter bij hun noden passen.

Alternatieven voor de dispensers van All Care

All Care biedt met andere woorden veelzijdige oplossingen aan en biedt en hanteert strikte kwaliteitseisen. Hoewel All Care zeker een goede keuze is, willen we toch benadrukken dat er ook heel wat andere dispenserproducenten zijn. Ook zij leveren heus wel kwaliteit en ook hun producten zijn in deze webwinkel terug te vinden. Op onderstaande pagina's vindt u dan ook een aantal goede alternatieven terug.

"