Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@handdoeken
  toiletpapier.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
 1. 13
  65
Merk
 1. Omo (5)
Type Schoonmaakmiddel
 1. Wasmiddelen (4)
Ecologisch schoonmaakmiddel
 1. Nee (2)

Omo

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

"

Wasmiddelen van OMO kopen bij 4UStore

OMO is een merknaam voor een wasmiddel dat door Unilever op de markt wordt gebracht. In het buitenland gebruikt men ook wel eens de merknaam Persil – in Nederland is Persil dan weer als merknaam geregistreerd door concurrent Henkel –, maar de formule is net hetzelfde. Het wasmiddel OMO is een van de bekendere keuzes en is ook op lage temperaturen heel effectief.

Sinds 1952 een gevestigde waarde op de Nederlandse markt

Het OMO wasmiddel werd in 1952 in Nederland geïntroduceerd. Het OMO wasmiddel was een synthetisch wasmiddel dat een oplossing bood voor de vettekorten – vet was toen nodig voor de productie van zeep – die na de Tweede Wereldoorlog ontstonden. Van oorsprong bevatte het OMO wasmiddel zuurstofbleekmiddel, maar later heeft men er ook enzymen aan toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat het OMO wasmiddel ook heel effectief is tegen bloed- en eiwitvlekken. Het is niet het enige wat in de loop der tijd wijzigde. Aanvankelijk was het OMO wasmiddel bijvoorbeeld pas effectief vanaf 85°C. Daarom is men later overgestapt op tetra-acetylethyleendiamine dat ook op langere temperaturen doeltreffend is. De merknaam OMO wordt tegenwoordig ook voor andere wasmiddelen gebruikt, zoals het bontwasmiddel of het wasmiddel OMO Professional met extra vlekverwijderaars.

Alle benodigdheden voor een propere was

Naast OMO Professional en de andere producten van dit merk kunt u bij 4UStore ook andere wasmiddelen kopen van uiteenlopende merken. Zowel voor vloeibaar wasmiddel als voor waspoeder en wastabletten kunt u bij ons terecht, net zoals voor wasverzachter. Bekende merken in ons assortiment zijn onder meer Ecolab, Finish, Dreft, Tricel en Robijn. Raadpleeg onderstaande pagina's en ontdek meer over de verschillende producten.

 

"