Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 23
    66
Merk
  1. Omo (5)
Type Schoonmaakmiddel
  1. Wasmiddelen (4)
Ecologisch schoonmaakmiddel
  1. Nee (2)

Omo

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Wasmiddelen van OMO kopen bij 4UStore

OMO is een merknaam voor een wasmiddel dat door Unilever op de markt wordt gebracht. In het buitenland gebruikt men ook wel eens de merknaam Persil – in Nederland is Persil dan weer als merknaam geregistreerd door concurrent Henkel –, maar de formule is net hetzelfde. Het wasmiddel OMO is een van de bekendere keuzes en is ook op lage temperaturen heel effectief.

Sinds 1952 een gevestigde waarde op de Nederlandse markt

Het OMO wasmiddel werd in 1952 in Nederland geïntroduceerd. Het OMO wasmiddel was een synthetisch wasmiddel dat een oplossing bood voor de vettekorten – vet was toen nodig voor de productie van zeep – die na de Tweede Wereldoorlog ontstonden. Van oorsprong bevatte het OMO wasmiddel zuurstofbleekmiddel, maar later heeft men er ook enzymen aan toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat het OMO wasmiddel ook heel effectief is tegen bloed- en eiwitvlekken. Het is niet het enige wat in de loop der tijd wijzigde. Aanvankelijk was het OMO wasmiddel bijvoorbeeld pas effectief vanaf 85°C. Daarom is men later overgestapt op tetra-acetylethyleendiamine dat ook op langere temperaturen doeltreffend is. De merknaam OMO wordt tegenwoordig ook voor andere wasmiddelen gebruikt, zoals het bontwasmiddel of het wasmiddel OMO Professional met extra vlekverwijderaars.

Alle benodigdheden voor een propere was

Naast het klassieke OMO wasmiddel, biedt het merk ook andere varianten aan. Zo is er bijvoorbeeld OMO Professional, dat extra vlekverwijderaars bevat voor een nog grondigere reiniging van uw kleding. Ook voor bontwasmiddel kunt u bij OMO terecht. Bij 4UStore vindt u al deze varianten, zodat u altijd het juiste product voor uw wasbeurt in huis heeft.

Andere wasmiddelen bij 4UStore

Natuurlijk kunt u bij 4UStore ook terecht voor andere wasmiddelen van diverse merken. Of u nu op zoek bent naar vloeibaar wasmiddel, waspoeder, wastabletten of wasverzachter, in ons assortiment vindt u het allemaal. Bekende merken zoals Ecolab, Finish, Dreft, Tricel en Robijn zijn ruim vertegenwoordigd. Neem gerust een kijkje op onze website en ontdek welk product het beste bij uw wasbehoeften past. Kortom, voor een propere was en een uitgebreid assortiment aan wasmiddelen, waaronder de betrouwbare en effectieve wasmiddelen van OMO, bent u bij 4UStore aan het juiste adres.