Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Nivea

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Nivea: de vertrouwde zorg voor uw huid

Nivea is een bekende naam op het gebied van lichaamsverzorging, vooral bekend omwille van de witte Nivea-crème. Nivea staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en meer dan een eeuw aan expertise op het gebied van huidverzorging. Het karakteristieke blauwe doosje zit boordevol geschiedenis, nostalgie en expertise. Nivea heeft door de jaren heen een speciale plek veroverd in de harten van miljoenen mensen overal ter wereld. Nivea is een merk van Beiersdorf AG. Andere bekende merken onder deze paraplu zijn onder andere Elastoplast, Eucerin, Hansaplast en Tesa.

Een reis door de tijd met Nivea

De roots van Nivea gaan terug naar het einde van de negentiende eeuw, toen de Duitse dermatoloog Carl Paul Beiersdorf een apotheek opende in Hamburg. Zijn firma werd later overgenomen door Oscar Troplowitz, die de focus verlegde naar huidproducten. Het was onder zijn beheer dat in 1911 de iconische witte huidcrème Nivea, afgeleid van het Latijnse woord voor sneeuwwit, het daglicht zag. En zoals sneeuw symbool staat voor puurheid, staat Nivea symbool voor een zuivere en effectieve huidverzorging. Het blauwe doosje dat we vandaag kennen, werd in 1925 geïntroduceerd en is in menig huis te vinden.

Het uitgebreide assortiment van Nivea

Hoewel het begon met die ene huidcrème, heeft Nivea tegenwoordig een breed scala aan producten die u van top tot teen verzorgen. Voor het gezicht heeft het merk alles van gezichtsreinigers voor diverse huidtypes tot specifieke gezichtsverzorgingsproducten, zoals anti-rimpelnachtcrème en revitaliserende dagcrèmes. De lippen worden niet vergeten met het Labello-assortiment. En het lichaam verdient ook de liefde en aandacht van Nivea.

Of u nu op zoek bent naar de bekende Nivea-crème, voedende bodymilk of specifieke producten, zoals deodorants en zonnebrandcrème voor zowel volwassenen als kinderen, Nivea heeft het in huis. Heren kunnen dan weer genieten van specifieke producten, zoals douchegels, scheergels en deodorant voor mannen. Voor de allerkleinsten is er de reeks van babyproducten, gaande van zonnecrèmes tot billendoekjes. Bij Nivea draait alles om u en uw huidverzorgingsbehoeften. Uw huid verdient het beste, en Nivea streeft ernaar om juist dat te bieden.