Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 28
    31
Merk
  1. Hansaplast (2)

Hansaplast

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Hansaplast: de voorloper in wondverzorging en bescherming

Als u denkt aan pleisters en wondverzorging, is Hansaplast waarschijnlijk een van de eerste namen die in uw gedachten opkomt. En dat is niet zonder reden. Het merk is al bijna een eeuw een vertrouwde naam in vele huishoudens. Hansaplast biedt bovendien meer aan dan alleen pleisters. Tot het assortiment van Hansaplast behoren ook onder meer EHBO-kits, voetcrème, wondhelende zalf, braces en sporttape.

Van revolutionaire uitvinding tot betrouwbare partner

Toen Hansaplast in 1922 de eerste pleister uitvond, veranderde het landschap van wondverzorging voorgoed. Voorheen was medische hulp nodig voor de kleinste wondjes. Maar dankzij deze innovatie kon men eenvoudigweg naar het medicijnkastje lopen en zelf een pleister aanbrengen. Dit gemak werd al snel onmisbaar. Nu, na al die jaren, staat Hansaplast niet alleen bekend om hun pleisters, maar ook om hun expertise op het gebied van pijnverlichting en voetverzorging. Het merk is uitgegroeid tot marktleider in 17 landen en wordt wereldwijd vertrouwd, geliefd en aanbevolen. Het hoeft niet te verbazen dat de Hansaplast-pleisters in menig EHBO-koffer of verbandtrommel te vinden zijn.

Duurzaamheid en innovatie hand in hand

Bij Hansaplast rusten ze niet op hun lauweren. Ze blijven innoveren en passen hun expertise toe om producten te creëren die niet alleen effectief zijn, maar ook duurzaam. Ze hebben recentelijk ecologisch verantwoorde pleisters gelanceerd die zowel de wond als de planeet beschermen. Deze pleisters zijn gemaakt van vezels van een natuurlijke oorsprong, wat een stap is in de richting van een duurzamere bescherming.

Voor elke situatie de juiste pleister

Of u nu een actief kind heeft dat vaak kleine wondjes oploopt of een volwassene bent die op zoek is naar een optimale wondverzorging, Hansaplast heeft voor iedereen de juiste oplossing. Dit gaat van vrolijke kinderpleisters die zowel troost als bescherming bieden tot speciale pleisters voor blaren en likdoorns. En voor de grotere wonden hebben ze eilandpleisters met antibacterieel zilver.

Bovendien biedt Hansaplast niet alleen klassieke pleisters aan, maar ook aanvullende producten. Denk aan sportverbanden, voetcrèmes en zelfs warmtepleisters. Hansaplast begrijpt dat onze spieren en gewrichten soms extra ondersteuning nodig hebben, vooral na intensieve fysieke activiteiten. Daarom bieden ze ook bandages en braces aan, perfect voor die momenten waarop u die extra ondersteuning het hardst nodig heeft.