Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 18
    69
Merk
  1. Glorix (7)
Type Schoonmaakmiddel
  1. Sanitairreiniging (4)
Ecologisch schoonmaakmiddel
  1. Nee (4)

Glorix

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

"

De producten van Glorix kopen bij 4UStore

Glorix is een bekend merk van bleekmiddelen waar kunstmatige geur- en kleurstoffen aan zijn toegevoegd. Dit maakt het gebruik van Glorix bleek aangenamer. Het heeft een heel breed assortiment en zowel consumenten als zakelijke klanten rekenen op hun oplossingen. Aanvankelijk werd Glorix bleek geproduceerd in Zwolle, maar na de overname door Unilever wordt het tegenwoordig elders gemaakt.

Het assortiment van Glorix: van bleek tot toiletblokken

Glorix bouwt verder op meer dan honderd jaar expertise op het gebied van hygiëne. Glorix bleek wordt in meer dan 35 landen ter wereld verkocht. Toch was het verhaal aanvankelijk niet zo grootschalig. In de jaren 20 van de vorige eeuw werd het bijvoorbeeld nog huis-aan-huis verkocht. Huisvrouwen kochten het toen vaak voor het bleken van hun linnengoed. Tijden veranderen en toepassingen ook. Intussen is Glorix bleek verkrijgbaar in uiteenlopende uitvoeringen. De bekendste uitvoering is de gele Glorix bleek. Daarnaast zijn er ook varianten te verkrijgen met geuren als Ocean, Pink Flower en Eucalyptus. Tevens verkoopt Glorix allesreinigers met uiteenlopende geuren, WC Powergel en diverse toiletblokken.

Alles voor een proper sanitair

Glorix biedt zowel oplossingen aan voor particulieren als voor professionals. Zo maken ze bijvoorbeeld ook urinoirtabletten die vaak worden gebruikt in de horeca of bij openbare toiletten. Ook deze urinoirtabletten kunt u bij ons verkrijgen, net zoals alle andere schoonmaakmiddelen voor schone urinoirs en toiletten. Op onderstaande pagina's leest u er meer over en maakt u kennis met ons volledig assortiment reinigingsmiddelen voor het sanitair.

"