Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Prijs
 1. 109
  150

Handdoekcassettes

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Het wassen van de handen na toiletbezoek is van essentieel belang, maar dat geldt ook voor het drogen van de handen na het wassen. Het is zaak dat dit gebeurt met een schone met een schone papieren handdoek. Let op, dit moet een papieren handdoek zijn. Je handen afdrogen met textiel handdoeken raden wij te zeerste af. Dit zijn namelijk broeinesten van bacteriën.  Kies altijd voor een papieren handdoek die eenmalig wordt gebruikt en vervolgens in de vuilnisbak belandt. Naast papieren handdoekjes zijn handdoekcassettes een uitstekende keuze voor het drogen van de handen op het toilet. Er zijn verschillende soorten handdoekcassettes verkrijgbaar, allen van het merk Vendor. Er zijn een aantal verschillende types handdoekcassettes verkrijgbaar van Vendor. 

Vendor handdoekcassettes: hygiënisch en veilig

Onderzoek heeft uitgewezen dat het wassen van de handen niet voldoende is voor een optimale handhygiëne; de handen moet ook goed worden afgedroogd nadat ze zijn gewassen. De handdoekcassettes en bijbehorende handdoekautomaten van Vendor zijn een verantwoorde keuze. De handdoekcassettes en handdoekautomaten bieden namelijk een aantal belangrijke voordelen: 

 • een schone handdoek bij ieder toiletbezoek; ook op drukke locaties;
 • het werkt super snel, zeer eenvoudig en de handdoekcassettes kunnen tussentijds worden bijgevuld;
 • grote capaciteit voor het drogen van de handen;
 • continu systeem
 • met voorraadindicatievenster
 • maakt weinig geluid
 • de handdoekcassettes 

Vendor handdoekcassettes: geen afval

De Vendor handdoekcassettes bestaan uit draadversterkte papier. Dit papier is uitzonderlijk stevig en absorbeert uitstekend. U hebt er weinig van nodig voor het volledig droog maken van de handen wat uiteindelijk weer beter is voor het milieu. Een groot deel van de handdoekcassettes rolt na gebruik weer terug in de automaat, zodat u in eerste instantie geen last hebt van afval in uw toiletruimten. Zoals vermeld zijn er verschillende soorten handdoekcassettes verkrijgbaar. De meest gebruikte zijn de Vendor 1360, 1361, 1362, 1363 en 1364. Deze zijn onder andere geschikt voor de volgende Vendor handdoekautomaten: Vendor Vision II, Vendor IQ en de Vendor Tradition IQ. 

 

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@handdoeken
  toiletpapier.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
KiyOh

8,6 / 10

Gebaseerd op 651 beoordelingen

Nathalie

15 nov. 2018