Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
 1. 58
  288
Merk
 1. MTS Euro Products (1)
 2. Vendor (9)
Handdoeksysteem
 1. Z-vouw (1)
Type Zeep
 1. Foam zeep (1)
Bediening
 1. Beugel (1)
Type Handhygiëne
 1. Handzeep (2)
 2. Foamzeep (1)
Aantal lagen
 1. 2-laags (1)
Kleur
 1. Wit (1)
Kleur
 1. Wit (1)
Materiaal
 1. Kunststof (1)

Vendor

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

"

Vendor dispenser en navullingen kopen bij 4UStore

De Vendor dispenser is voor velen geen onbekende. Hoewel deze merknaam niet langer wordt gebruikt, staat de Vendor dispenser in het geheugen gegrift als een revolutionair en stijlvol product dat extra comfort en gebruiksgemak naar het sanitair brengt. Deze eigentijdse dispenser draagt zorg van sanitaire hygiëne en ziet er bovendien ook heel goed uit. Hieronder leest u meer over de Vendor dispenser, maar ook over andere producten zoals de Vendor zeep.

De Vendor dispenser werd in 2019 de CWS-dispenser

In 2019 werd het bedrijf Vendor overgenomen door CWS Group, een leverancier van totaaloplossingen op het gebied van vloerverzorging en sanitaire hygiëne. Nadien is de naam geschrapt en werd deze CWS. Op de klassieke Vendor dispenser, zoals de papierdispenser, de toiletpapierdispenser of de handdoekautomaat, zal u nu dus CWS terugvinden. De bekende kwaliteit van de Vendor dispenser is echter gewoon hetzelfde gebleven. Hetzelfde kunnen we ook zeggen over hun andere producten, zoals de Vendor zeep, hun sensorkranen en hun hygiëneboxen.

Dispensers en navullingen kopen bij 4UStore

Merken komen en gaan, maar bij 4UStore bent u altijd zeker van heel wat keuzevrijheid. Hoewel Vendor zeep niet langer onder deze merknaam wordt verkocht, kunt u natuurlijk wel gewoon kiezen voor de producten van CWS of van een van de andere merken die in ons assortiment zijn opgenomen. Hetzelfde geldt ook voor de dispensers. Maak hieronder kennis met deze alternatieven. Twijfelt u over hun geschiktheid? Neem dan zeker vrijblijvend contact op met onze klantenservice en wij helpen u bij het maken van de juiste keuze.

"