Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
 1. 2
  36
Merk
 1. Topclin (23)
Verpakking
 1. starterspakket (1)
 2. 750ml (3)
 3. 1 liter (8)
 4. 5 liter (13)
Ecologisch schoonmaakmiddel
 1. Nee (23)

Toilet

Foto-tabel Lijst

1-12 of 23

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 23

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Ecolab Topclin voor het Toilet

Een goede hygiëne in uw toiletruimtes is essentieel voor de volksgezondheid en draagt bij aan de algemene uitstraling van uw onderneming. Toiletruimtes zijn vaak broedplaatsen voor ziektekiemen en bacteriën. Een onvoldoende goede toiletreiniging kan dan ook leiden tot de verspreiding van ziektes. Daarom is het gebruik van effectieve reinigings- en desinfectiemiddelen, zoals die van Ecolab Topclin voor het Toilet cruciaal. De producten uit de reeks Ecolab Topclin voor het Toilet zijn speciaal ontwikkeld om sanitaire oppervlakken grondig te reinigen en te ontkalken, waardoor de verspreiding van ziekteverwekkers wordt verminderd en een veilige en aangename omgeving wordt gewaarborgd. De Ecolab Topclin Sanitary/HD- en de Ecolab Topclin Des Sanitary-producten zijn hier voorbeelden van. Ze bieden uitstekende reinigingsprestaties en zijn effectief tegen huidvet, zeepresten en ander vuil.

Uitgebreid productassortiment voor een veilige en grondige reiniging

Topclin heeft een divers assortiment aan reinigingsproducten voor toiletruimtes. De Ecolab Topclin Sanitary/HD is bijvoorbeeld een dagelijkse sanitair- en toiletreiniger die effectief is in het ontkalken en reinigen van sanitaire oppervlakken. De Ecolab Topclin Des Sanitary is dan weer een desinfecterende reiniger die uitmuntend presteert in het verwijderen van vuil op harde oppervlakken, waaronder toiletten en urinoirs. Daarnaast biedt Ecolab Topclin voor het Toilet ook producten als de Glass-reiniger voor glas en spiegels en de Floor-reiniger voor vloeren, wat zorgt voor een algehele schone en frisse uitstraling van de toiletruimte. Deze producten uit de reeks Ecolab Topclin voor het Toilet zijn gebruiksvriendelijk en ontworpen voor een efficiënte reiniging, waardoor ze geschikt zijn voor dagelijks gebruik in diverse soorten faciliteiten.

Veiligheid, hygiëne en uitstraling

Veiligheid en hygiëne zijn de kernpunten van de Ecolab Topclin-toiletreinigingsproducten. Door ziektekiemen en bacteriën effectief te bestrijden, verkleinen deze producten het risico op kruisbesmetting en dragen ze bij aan de gezondheid van gebruikers. Dit is niet alleen belangrijk voor het welzijn van bezoekers en personeel, want het versterkt ook de positieve uitstraling van de faciliteit. Een schone, fris ruikende toiletruimte laat een positieve indruk achter bij bezoekers en toont de inzet voor hoge hygiënestandaarden. Alle Topclin-producten van het merk Ecolab combineren veiligheid en efficiëntie met een aangename geur en gebruiksgemak, waardoor ze een ideale keuze zijn voor het onderhouden van hygiënische en aantrekkelijke toiletruimtes. Uiteraard dient u niet alleen aandacht te hebben voor schoon sanitair, maar dient het ook elders in uw onderneming hygiënisch en netjes te zijn. Daarom biedt Ecolab nog heel wat andere producten aan die u kunt ontdekken op de onderstaande pagina’s.