Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
 1. 2
  38
Merk
 1. Topclin (15)
Verpakking
 1. starterspakket (1)
 2. 750ml (3)
 3. 1 liter (4)
 4. 5 liter (9)
Ecologisch schoonmaakmiddel
 1. Nee (15)

Openbare ruimten

Foto-tabel Lijst

1-12 of 15

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 15

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Ecolab Topclin voor openbare ruimten

Ecolab Topclin biedt een assortiment aan schoonmaak- en desinfectiemiddelen, speciaal ontworpen voor openbare ruimten. Deze producten, stuk voor stuk het resultaat van de jarenlange expertise van Ecolab, zijn gebruiksvriendelijk en gericht op dagelijkse reinigingstaken. Ze garanderen veiligheid voor zowel medewerkers als klanten. De reeks Ecolab Topclin voor Openbare Ruimten omvat specifieke oplossingen voor verschillende oppervlakken, gaande van glas en spiegels tot harde vloeren. Elk product uit de reeks Ecolab Topclin voor Openbare Ruimten is samengesteld om effectief vuil en vet te verwijderen, terwijl de oppervlakken fris en schoon achterblijven. Voorbeelden hiervan zijn de Ecolab Glass 6 x 750 ml (een kant-en-klare reiniger voor glas en roestvrijstaal) en de Ecolab Multi Purpose 2 x 5 L/6 x 1 L (een veelzijdige oppervlaktereiniger die zorgt voor een aangename geur na gebruik).

Desinfecteren met Ecolab Topclin voor Openbare Ruimten

De desinfectiemiddelen uit de reeks Topclin zijn ontworpen om te voldoen aan hoge standaarden, zoals EN 1276, EN 1650, EN 13697 en EN 14476. Deze normen garanderen de effectiviteit tegen onder meer bacteriën, gisten en omhulde virussen, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in openbare ruimten en voedingsbedrijven. Ecolab Topclin voor Openbare Ruimten staat garant voor schone en bacterievrije oppervlakken en dit met diverse oplossingen. De producten variëren van oppervlaktereinigers tot vloeronderhoudsmiddelen, zoals de Ecolab Topclin Floor 2 x 5. Dit is een schoonmaakmiddel dat vuil, vet en strepen effectief verwijdert en een glanzende afwerking achterlaat. Door de juiste reinigingsprocedures en gecertificeerde producten te gebruiken, helpen deze desinfectiemiddelen bij het elimineren van pathogenen en microben, wat bijdraagt aan een veilige en hygiënische omgeving. U ontdekt het allemaal indien u kiest voor een van de Ecolab Topclin Public Places Starter Packs!

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

Alle Topclin-producten zijn niet alleen effectief op het gebied van reiniging en desinfectie, maar hebben ook aandacht voor duurzaamheid. Veel van deze producten dragen niet voor niets het Nordic Swan- en EU Ecolabel, wat wijst op hun milieuvriendelijkheid. Deze keurmerken garanderen dat de producten uit de reeks Ecolab Topclin voor Openbare Ruimten voldoen aan strikte milieunormen en dit gedurende hun gehele levenscyclus. Door deze milieuvriendelijke keuzes aan te bieden, ondersteunt Topclin de duurzaamheidsinspanningen in openbare ruimten en draagt het bij aan een gezondere en verantwoorde leefomgeving. Dezelfde mate van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid vindt u ook terug in de andere producten van Ecolab Topclin. Meer hierover leest u op de onderstaande pagina’s.