Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
 1. 2
  42
Merk
 1. Topclin (26)
Verpakking
 1. starterspakket (2)
 2. 750ml (6)
 3. 1 liter (4)
 4. 5 liter (18)
Ecologisch schoonmaakmiddel
 1. Nee (26)

Keuken

Foto-tabel Lijst

1-12 of 26

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 26

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Ecolab Topclin voor in de Keuken

Hygiëne in de keuken is cruciaal voor de voedselveiligheid en de gezondheid van consumenten. Een schone keukenomgeving voorkomt de verspreiding van bacteriën en virussen, wat essentieel is in voedingsbedrijven en horecagelegenheden. Ecolab Topclin voor in de Keuken biedt een assortiment aan producten die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in de keuken. Deze productlijn omvat vaatwasdetergenten, desinfectiemiddelen en ontvetters. Het gaat om producten die allemaal voldoen aan de hoogste normen op het gebied van reiniging en desinfectie. De Topclin Machine Detergent/Universal en de Topclin Machine Rinse zorgen bijvoorbeeld voor uitstekende reinigingsresultaten en een snelle droging bij machinaal vaatwassen. Dit draagt bij aan een hygiënisch schone omgeving, essentieel voor voedselveiligheid en klanttevredenheid.

Productassortiment voor een efficiënte reiniging

Ecolab Topclin voor in de Keuken biedt diverse producten aan voor specifieke keukentaken. Voor handmatig vaatwassen is er bijvoorbeeld de Topclin Manual Dish/Universal, die effectief is voor het reinigen van borden, glazen en keukengerei. Voor het reinigen van oppervlakken en apparatuur biedt Ecolab Topclin voor in de Keuken andere nuttige producten aan, zoals de Ecolab Topclin Des Spray. Dit is een effectieve reiniger met een hoge desinfectie-effectiviteit. Een ander voorbeeld is de Ecolab Topclin Multi Purpose, een intensieve reiniger voor vuil en vet. Voor het reinigen van ovens en grills is er dan weer de Ecolab Topclin Oven & Grill-reiniger die diep doordringt in vet en vuil. Deze producten uit de geliefde reeks Ecolab Topclin voor in de Keuken zorgen niet alleen voor schone oppervlakken en apparatuur, maar dragen ook bij aan een veilige en gezonde kookomgeving.

Duurzaamheid en veiligheid

Naast de effectiviteit van de producten, is duurzaamheid eveneens een belangrijk kenmerk van Ecolab Topclin. Deze producten zijn ontworpen om te voldoen aan strenge milieu- en veiligheidsnormen, waardoor ze een verantwoorde keuze zijn voor keukens die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen. Deze normen waarborgen bovendien dat de producten effectief zijn tegen een breed spectrum aan pathogenen. Dit zorgt ervoor dat voedingsbedrijven en horecagelegenheden niet alleen voldoen aan de hoogste normen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid, maar ook hun steentje bijdragen aan een gezonde en duurzame toekomst. Naast Ecolab Topclin voor in de Keuken biedt dit merk ook oplossingen aan voor andere (professionele) ruimten. Meer hierover ontdekt u op de onderstaande pagina’s.