Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 11
    24
Merk
  1. Edet (2)
  2. Page (1)
Toiletpapiersysteem
  1. Vochtig toiletpapier (1)
Aantal lagen
  1. 1-laags (1)
Ecologisch schoonmaakmiddel
  1. Nee (2)
Keurmerk
  1. EU ECO-label (1)

Vochtig toiletpapier

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Goede hygiëne is erg belangrijk voor uw gezondheid en welzijn. Hier heeft u naast schoon water, persoonlijke hygiëneproducten als toiletpapier en papieren handdoekjes voor nodig. Voor een extra schoon en fris gevoel bestaat er vochtig toiletpapier. Dit gebruikt men na het gewone toiletpapier. Het papier is lichtvochtig een verzekert u van een langdurig fris en schoon gevoel. 

Vochtig toiletpapier kopen bij 4UStore

Wij van 4UStore kiezen voor een ruim aanbod aan toiletpapier. Naast bulkverpakkingen en dispensersystemen, verkopen wij echter ook vochtig toiletpapier. Ideaal voor de gevoeligste billetjes! Maar stiekem ook leuk voor meneer de directeur. Toch kent vochtig toiletpapier ook een aantal nadelen. Wat de nadelen van vochtige doekjes zijn? Dat legt onze expert toiletpapier voor jou uit.

Voor- en nadelen van vochtig toiletpapier

Voor een optimale hygiëne zijn vochtige toiletdoekjes de beste keuze. Het maakt de billen extra schoon, ook wanneer het na het klassiek toiletpapier een laatste veeg maakt. Vooral in zorginstellingen is het dan ook aangeraden om vochtig toiletpapier te gebruiken. Vochtige toiletdoekjes zijn daarentegen wel duurder en minder goed voor het milieu. Daarnaast mag je vochtig toiletpapier niet zomaar doorspoelen. Vochtig toiletpapier doorspoelen kan ervoor zorgen dat je toilet of septische put verstopt raakt. Daarnaast klitten ze soms samen in openbare riolen. Bij 4UStore vind je wel biologisch afbreekbaar vochtig toiletpapier dat niet schadelijk is voor het milieu. Omdat er dan ook nog sprake is van een zekere afbreektijd, raden we echter nog steeds aan om vochtige toiletdoekjes niet door te spoelen maar netjes in de vuilnisbak te deponeren.

Kies voor pH-neutraal vochtig toiletpapier

Er zijn verschillende fabrikanten van vochtig toiletpapier actief op de markt, maar wij raden toch aan om steeds te kiezen voor vochtig toiletpapier dat pH-neutraal is en dermatologisch werd getest. Een voorbeeld hiervan zijn de vochtige doekjes van Page Cotton Fresh. Dit vochtig toiletpapier houdt de natuurlijke barrière van het lichaam in stand, waardoor je geen huidirritaties hoeft te vrezen. Dit maakt de vochtige doekjes van Page Cotton Fresh ook geschikt voor jonge kinderen, mensen met een gevoelige huid en ouderen.

Ander toiletpapier kopen bij 4UStore

Bekijk daarnaast andere toiletpapier zoals: