Onze andere webshops

Traditioneel toiletpapier

Foto-tabel Lijst

1-12 of 32

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 32

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Toiletpapier is een item waar geen bedrijf zonder kan. We hebben toiletpapier van verschillende kwaliteiten, met meerder lagen, zacht, voor meer comfort, sterk, goed oplosbaar, recycled of voordelig, gebleekt, duurzaam of ongebleekt. Kortom, voor elk wat wils. 

Toiletpapier: traditioneel

De traditionele soort toiletpapier is verkrijgbaar in diverse varianten en van diverse merken. Bijvoorbeeld de 2 laags Satino premium. Sterk en toch zacht, met een mooie uitstraling. Of het bijzonder voordelige 1 laags recycled tissue. Niet duur en toch beslist van goede kwaliteit. Wij staan garant voor een zeer snelle levering en een uitstekende service. Natuurlijk gelden voor het traditionele toiletpapier ook onze voordelige staffelkortingen. Neem bijvoorbeeld deze toiletpapier dispensers.  Bekijk onze ruime assortiment met aantrekkelijk geprijsde producten van bijzonder goede kwaliteit.

Toiletpapier: zorg dat u voldoende voorraad hebt

Toiletpapier is eigenlijk iets dat in geen enkele onderneming of bij geen enkele festiviteit mag ontbreken. De traditionele soort toiletpapier is verkrijgbaar in diverse varianten en van diverse merken. Bijvoorbeeld de 2 laags Satino premium. Sterk en toch zacht, met een mooie uitstraling. Of het bijzonder voordelige 1 laags recycled tissue. Niet duur en toch beslist van goede kwaliteit. Wij staan garant voor een zeer snelle levering en een uitstekende service. Natuurlijk gelden ook voor het traditionele toiletpapier onze uiterst voordelige staffelkortingen. Bekijk ons ruim assortiment met aantrekkelijk geprijsde producten van bijzonder goede kwaliteit en doe vandaag nog een koopje met waanzinnige staffelkorting.

Toiletpapier voor optimaal comfort 

Ieder soort toiletpapier dat wij aanbieden voldoet aan een hele resem kwaliteitseisen, waarbij milieu- en prijsbewustheid worden afgewogen tegenover gebruikscomfort. Dat laatste is niet altijd even eenvoudig, want tegenwoordig zijn de meeste toiletpapieren reeds uiterst zacht en gemakkelijk. Eigenlijk zijn we op dat vlak dan ook een beetje verwend geworden. Zo heeft de Amerikaanse toiletpapierfabrikant Quilted Northern ooit eens het eeuwenoud recept van toiletpapier (bestaande uit 100% houtpulp) nagebootst, het resultaat was uiterst ongemakkelijk tegenover wat we vandaag de dag gewoon zijn.  Zo zie je maar: alles en iedereen staat paraat voor een steeds betere toiletervaring, zelfs wanneer je het niet merkt. Ook wij zetten die positieve trend verder.

Twee of meer lagen?

Het aantal lagen dat toiletpapier heeft is recht evenredig met de stevigheid en het gebruiksgemak van dat papier. Meerdere lagen betekent uiteraard ook een verhoging van de productiekost en zal dan ook heel vaak duurder zijn (of men krijgt minder papier voor dezelfde prijs). Daarom geven wij u de keuze tussen wc-papier met twee of met drie lagen, opdat de afweging tussen extra gebruiksgemak en de hogere kost steeds aan uzelf blijft.

Verschillende basismaterialen

Het toiletpapier dat wij aanbieden verschilt niet alleen in lengte en het aantal lagen, maar bovendien ook in de kwaliteit en de gebruikte materialen. Zo kan u uw wc-papier verkrijgen in de materialen tissuepapier, recycled papier of cellulose (papierpulp dat als celstof voor papier gebruikt wordt). Cellulose voelt niet alleen heel zacht en sterk aan, maar zorgt er bijvoorbeeld ook voor dat het papier snel oplost in water – ideaal voor wie komaf wil maken van voortdurend verstopte leidingen. Contacteer ons voor meer advies omtrent de beschikbare materialen. Gaat u voor de optimale kwaliteit? Neem dan eens een kijkje bij het 1 laags wc papier!

Europees Ecolabel keurmerk

Dat wij milieubewust zijn, dat wist u waarschijnlijk al. Maar wist u dat het merendeel van onze producten dat ook zijn? Het toiletpapier dat opgenomen is in ons assortiment beschikt over het Europees Ecolabel keurmerk. Het is een betrouwbaar bewijs dat uw toiletpapier niet alleen milieuvriendelijk werd geproduceerd, maar ook vlot afbreekbaar is na gebruik. Wij hebben zelfs wc-papier beschikbaar dat voor 100% met groene energie gemaakt werd (de compactrol van het merk Satino). Wij van 4UStore zetten dan ook voortdurend in op duurzame materialen, niet geheel onlogisch als je weet dat er alleen al per 300 klassieke toiletrollen een boom moet sneuvelen, wij maken daar graag komaf mee. U toch ook?

Bekijk daarnaast andere toiletpapier zoals: