Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Mini Jumborol

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Op drukbezochte locaties worden ook de toiletten door veel mensen gebruikt. De mini jumbo rol biedt uitkomst voor een hoge vraag naar toiletpapier. Door de lengte van rond de 200 meter gaat de rol lang mee en hoeft er niet zo vaak van rol gewisseld te worden. 

Mini jumborol voor optimale toiletcapaciteit

Op drukbezochte locaties worden ook de toiletten door veel mensen gebruikt. De mini jumborol biedt uitkomst voor een hoge vraag naar toiletpapier. Door de lengte van om en bij de 200 meter gaat de rol lang mee en hoeft er niet zo vaak van rol gewisseld te worden. Bespaar handig tijd en geld en kies voor de mini jumborol en de bijhorende mini jumborol dispenser.

Een optimale lengte voor een maximaal aantal (toilet)bezoekers

Door de lengte van een mini jumborol hoeft geen enkele toiletbezoeker nog zonder papier te zitten. Met zijn 180 meter aan toiletpapier moet de mini jumborol alle noden de baas kunnen. Zelfs de drukst bezochte toiletten komen niet zomaar zonder papier te zitten, ideaal voor wie zowel tijd als geld wil besparen.

Twee lagen voor optimaal comfort

Iedere mini jumborol die wij aanbieden beschikt over twee lagen van optimale kwaliteit. Hierdoor is het aantal meters per rol misschien wel iets lager dan bij een maxi jumborol, maar het zorgt wel voor optimaal gebruikscomfort. Niet alleen voelt het veel steviger aan dan bij varianten met slechts één laag, maar is het dat ook. Uw sanitair verdient inderdaad het beste.

Verschillende uitvoeringen  

Bij de keuze van uw mini jumborol toiletpapier hebt u de keuze tussen tissuepapier en cellulose (papierpulp dat als celstof voor papier gebruikt wordt). Tissuepapier is de goedkopere variant waarmee u fel kan besparen op uw sanitaire kost, zonder aan kwaliteit te moeten inboeten. Cellulose voelt dan weer heel zacht en sterk aan en zorgt er bijvoorbeeld ook voor dat het papier snel oplost in water – ideaal voor wie komaf wil maken van voortdurend verstopte leidingen. Contacteer ons voor meer advies omtrent de beschikbare materialen.

Europees Ecolabel Keurmerk

Het merendeel van de jumborollen die opgenomen zijn in ons assortiment beschikken over het Europees Ecolabel keurmerk. Het is een betrouwbaar bewijs dat uw mini jumborol toiletpapier niet alleen milieuvriendelijk werd geproduceerd, maar ook vlot afbreekbaar is na gebruik. Wij van 4UStore zetten dan ook voortdurend in op duurzame materialen, niet geheel onlogisch als je weet dat er alleen al per 300 klassieke toiletrollen een boom moet sneuvelen.

Mini Jumborol dispenser

Wij hebben dispensers beschikbaar voor zowel mini- als maxi-jumborollen. De ene voor het drukke toiletverkeer (kleine tot drukbezochte toiletten, rollen tot wel 200 meter), de andere voor het nog drukkere toiletverkeer (grote toiletten die vaak bezocht worden, rollen tot maar liefst 500 meter of meer). Een mini jumborol dispenser is bij ons verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten, prijsklassen en materialen. Beiden nodig? Neem een kijkje bij onze combideals en wie weet doe je wel de koop van je leven. 

Opmerking:  een vaak aangehaald nadeel van het jumborolsysteem is dat er in de dispenser slechts ruimte is voor een rol en er dus geen plaats is voor een extra rol. Mogelijks kan een doprol (en bijhorende dispenser) van 150 meter dan interessanter zijn, een en ander afhankelijk van uw verbruik. Bij twijfel kan u ons steeds contacteren voor meer informatie, wij staan iedere bezoeker graag met raad en daad bij. Uw sanitair, onze zorg.