Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Maxi Jumborol

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

De maxi jumborol is uitermate geschikt voor druk toiletgebruik, bijvoorbeeld bij grote evenementen of wanneer u een groot bedrijf heeft met veel werknemers. Door de grote lengte gaat de rol lang mee en bespaart u uzelf tijd doordat u de rol niet zo vaak hoeft te verwisselen. 

Maxi Jumborol: maximale toiletcapaciteit

Grote ondernemingen vragen vaak grote middelen. Voor druk toiletgebruik zijn er uiteraard aangepaste toiletrollen noodzakelijk. De maxi jumborol is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor druk en veelvuldig toiletgebruik waarbij je de rol liever niet om de haverklap moet verwisselen. Zo schikt de maxi jumborol zich bijvoorbeeld uitstekend voor grote bedrijven of evenementen waar de toiletten veelvuldig gebruikt worden. Bespaar handig tijd en geld en kies voor de maxi jumborol en de bijhorende jumborol dispenser.

Een maximale lengte voor een maximaal aantal (toilet)bezoekers

Door de lengte van een maxi jumborol hoeft geen enkele toiletbezoeker nog zonder papier te zitten. De rollen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen die stuk voor stuk aangepast zijn aan de noden van uw sanitair, gaande van 380 tot maar liefst 525 meter aan toiletpapier. Zelfs de drukst bezochte toiletten komen niet zomaar zonder papier te zitten, ideaal voor wie zowel tijd als geld wil besparen.

1– of 2- laags maxi jumborol

Onze maxi jumborollen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en prijzen. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze tussen 1- of 2-laags jumborollen. De 1-laagsuitvoeringen zijn echte meterknallers  aangezien ze met hun beperkte dikte tot wel 500 meter of meer kunnen bevatten. Ze voelen iets minder stevig aan dan hun al even betrouwbare vrienden met twee lagen, maar ze doen vast en zeker het nodige. Toch liever twee lagen? Ook de variant met twee lagen hebben we opgenomen in ons assortiment, deze voelen iets steviger aan en hebben over het algemeen een iets minder hoge lengte per rol (+/- 380 meter).

Verschillende materialen

Een maxi jumborol verschilt bij ons niet enkel in zijn aantal lagen ( 1- of 2-laags) of afmetingen ( 380 – 525 meter), maar ook in kwaliteit en de gebruikte materialen. Een maxi jumborol kan u bij ons krijgen in de materialen tissuepapier, recycled papier of cellulose (papierpulp dat als celstof voor papier gebruikt wordt). Cellulose voelt niet alleen heel zacht en sterk aan, maar zorgt er bijvoorbeeld ook voor dat het papier snel oplost in water – ideaal voor wie komaf wil maken van voortdurend verstopte leidingen. Contacteer ons voor meer advies omtrent de beschikbare materialen.

Maxi Jumborol dispenser

Wij hebben dispensers beschikbaar voor zowel mini- als maxi-jumborollen. De ene voor het drukke toiletverkeer (kleine tot drukbezochte toiletten, rollen tot wel 200 meter), de andere voor het nog drukkere toiletverkeer (grote toiletten die vaak bezocht worden, rollen tot maar liefst 500 meter of meer). Jumoborol dispensers zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten, prijsklassen en materialen. Beiden nodig? Neem een kijkje bij onze combideals en wie weet doe je wel de koop van je leven.

Opmerking: een vaak aangehaald nadeel van het jumborolsysteem is dat er in de dispenser slechts ruimte is voor een rol en er dus geen plaats is voor een extra rol. Mogelijks kan een doprol (en bijhorende dispenser) van 150 meter dan interessanter zijn, een en ander afhankelijk van uw verbruik. Bij twijfel kan u ons steeds contacteren voor meer informatie, wij staan iedere bezoeker graag met raad en daad bij. Uw sanitair, onze zorg.