Onze andere webshops

Doprol toiletpapier

Foto-tabel Lijst

1-12 of 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Heeft u een groot bedrijf of hebben uw toiletten veel bezoekers? Dan is doprol toiletpapier een bijzonder geschikte keuze voor uw sanitair. Doordat in de dispenser twee rollen tegelijk passen is doprol toiletpapier, ook wel systeemrol genoemd, door de hoge capaciteit zeer efficiënt in gebruik.  

Doprol toiletpapier, als geen andere

Heeft u dagelijks veel toiletbezoekers over de vloer? Een groot bedrijf, een openbare plaats of gewoon een drukbezochte bar in het centrum van de stad? Dan bent u vast en zeker op de hoogte van de verschrikkelijke moeite die het kost om een altijd nette en goed voorziene toiletruimte uit te baten – zeker wanneer u het al zo druk hebt met het bedienen van al uw klanten of het aansturen van het volledig productieproces. Wij van 4UStore staan dan ook voor sanitaire vereenvoudigen. De doprol toiletpapier, ook wel eens systeemrol genoemd, kan voor u de ideale oplossing vormen. Wij leggen een en ander voor u uit.

Hoge capaciteit

Een doprol toiletpapier dien je te plaatsen in de bijhorende doprol dispenser. Deze dispenser garandeert een makkelijke en comfortabele bediening, maar maakt het bovendien ook mogelijk om gelijktijdig twee rollen toiletpapier te plaatsen voor optimaal gebruiksgemak. Niemand wil zonder toiletpapier komen te zitten – en al zeker niet in een bar of restaurant. Jij als uitbater wenst dat uiteraard ook geen enkele klant toe, maar je wilt niet om de haverklap rolletjes vervangen in de toiletten. Met zijn afmetingen van 100 tot en met 150 meter per doprol toiletpapier is het nog heel moeilijk om zonder papier te komen zitten. Goed voor je klanten, makkelijker voor jou – de doprol toiletpapier is de ideale oplossing voor uw sanitair.

Plaatsing in dispenser

Een doprol toiletpapier dien je te plaatsen in de daarvoor bestemde doprol dispenser. Aangezien de doprol toiletpapier aan beide zijden van de rol over doppen beschikt kan hij heel makkelijk en soepel in de dispenser geplaatst worden en zorgt dit bovendien ook nog eens voor een soepelere afwikkeling van het papier. Aangezien je niet gewoon 1 doprol toiletpapier kan plaatsen, maar er maar liefst twee in een enkele dispenser passen kom je nooit meer zonder papier te zitten. De plaatsing van zowel de systeemrol als van de bijhorende dispenser (apart verkrijgbaar) is uiterst eenvoudig. Wij beschikken bovendien over een uitgebreid assortiment aan doprol dispensers vervaardigd uit (roestvrij)staal of kunststof en dat allemaal binnen een smaakvol of hedendaags jasje. Gaat u voor de optimale kwaliteit? Neem dan eens een kijkje bij het 1 laags wc papier!

Waarom uw doprol toiletpapier kopen bij 4UStore?

Wij van 4UStore hebben uitgebreide kennis van zaken. Wij weten wat uw sanitair nodig heeft en bieden u oplossingen aan op maat van uw noden. Van een doprol toiletpapier tot de bijhorende dispenser: alle beschikbare producten in deze webwinkel ondergingen een uitgebreid selectieproces waarbij steeds een correcte afweging werd gemaakt tussen kwaliteit, het prijskaartje en de economische druk van ieder product.  Voor wie op zoek is  naar een doprol toiletpapier hebben wij dan ook een uitgebreid assortiment aan systeemrollen beschikbaar, van 100 tot 150 meter, 1- of 2-laags, met of zonder wikkel om het papier handiger op zijn plaats te houden en  al dan niet beschikkende over het Europese Ecolabel of andere certificaten. Ook nog een bijhorende dispenser nodig? Heel vaak hebben wij speciale en handige combinatiedeals met een fikse korting in de aanbieding. Zo heb je meteen alles wat je nodig hebt aan een erg interessante prijs.

Bekijk daarnaast andere toiletpapier zoals: