Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 34
    77
Merk
  1. MTS Euro Products (4)
  2. Tork (2)
Aantal lagen
  1. 1-laags (2)
  2. 2-laags (4)
Keurmerk
  1. EU ECO-label (6)

Coreless toiletpapier

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

In tegenstelling tot traditioneel toiletpapier, zit coreless toiletpapier niet op een kartonnen rol. Hierdoor wordt de rol van coreless toiletpapier volledig benut en blijven er na het opgebruiken van de rol geen toiletrollen in uw sanitair slingeren. 

Coreless toiletpapier: de kern van de zaak

Toiletpapier moet handig, compact, snel te nemen en bovendien ook nog eens milieuvriendelijk zijn. Die combinatie komt niet steeds hand in hand – toch doen wij iedere keer opnieuw onze uiterste best. Om zowel de compactheid als de milieuvriendelijkheid van ons assortiment te kunnen blijven garanderen bieden wij zogenaamd coreless toiletpapier aan. In tegenstelling tot traditioneel toiletpapier zit coreless toiletpapier niet op een kartonnen rol. Hierdoor wordt de rol van coreless toiletpapier volledig benut en blijven er na het opgebruiken van de rol geen toiletrollen in uw sanitair slingeren. De voordelen van coreless toiletpapier zijn legio.

Spaar het milieu

Het ontbreken van de kartonnen rol betekent al een heuse ontlasting voor het milieu. Zo verbruikt een hotel met 100 kamers al snel 35.000 rollen toiletpapier per jaar, een bedrijf met 1.000 werknemers verbruikt gemiddeld 32.000 rollen. Een gemiddelde schatting zou dan ook aantonen dat in Nederland dagelijks 22.000 km wc-papier wordt verbruikt, resulterende in een verbruik van ongeveer 850 miljoen toiletrollen per jaar. Plaats daar tegenover dat voor iedere 300 rollen een boom moet sneuvelen die er al minstens een eeuw vreedzaam stond toe te kijken en je merkt dat de druk op het milieu gigantisch is. Wat als wij vertelden dat we daar samen iets aan kunnen doen? Met coreless toiletpapier wordt de druk op het milieu alleszins een groot deel vermindert, niet alleen door het ontbreken van een kartonnen kern, maar ook door zijn compact formaat (minder verpakking nodig) en zijn eenvoudiger productieproces. Toon, voor jezelf en voor je werknemers, dat je geeft om het milieu en kies voor coreless toiletpapier.  

Compact formaat

Het ontbreken van een kartonnen kern heeft voor coreless toiletpapier het voordeel dat ze veel compacter zijn en dus minder ruimte innemen in de berging of opslagplaats. Zeker bij grote bedrijven waar er dagelijks een groot verbruik aan toiletpapier is moge dit echt wel een groot voordeel genoemd worden. Nu kan men meer toiletpapier inkopen – resulterende in een sterke staffelkorting – en opslaan zonder de beschikbare ruimte te moeten overschrijden. Het compact formaat heeft bovendien als gevolg dat coreless toiletpapier tot wel 60% sterker is – zo kunnen jouw rollen echt tegen een stootje. Gaat u voor de optimale kwaliteit? Neem dan eens een kijkje bij het 1 laags wc papier!

Gebruiksvriendelijk

Door het ontbreken van een kartonnen kern krijg je uiteraard een grotere hoeveelheid toiletpapier binnen eenzelfde formaat. Hierdoor moeten de rollen coreless toiletpapier veel minder snel vervangen worden dan hun klassieke voorgangers. Zo staat 1 rol coreless toiletpapier ongeveer gelijk aan 4 tot 5 traditionele rollen. Gebruikmakende van de bijhorende dispenser schikt coreless toiletpapier zich uitstekend voor druk bezochte sanitaire ruimtes, gaande van openbare toiletten tot bedrijfssanitair. De rollen zijn zeer eenvoudig aan te brengen en te verwisselen in de bijhorende dispensers en bovendien blijft men nadien niet voortdurend met lege kartonnen rolletjes zitten die op hun beurt in al overvolle vuilniszakken gedeponeerd moeten worden. Voor een bedrijf met 500 werknemers betekent dit een besparing van 16.000 kartonnen rollen per jaar – dat is een hele resem aan vuilniszakken die niet moeten worden gekocht of verwerkt. Goed voor de bedrijfsvoering, goed voor het milieu en goed voor de financiën. Naast dit geweldige toilet papier hebben we ook duurzaam toiletpapier. Bekijk het allemaal in de shop!

Bekijk daarnaast andere toiletpapier zoals: