Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Bulkpack toiletpapier

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Met onze bulkpack toiletpapier kies je uitdrukkelijk voor losse velletjes gevouwen toiletpapier en dat in ruime hoeveelheden en in een compact formaat. Bulkpack toiletpapier wordt ook wel eens gevouwen toiletpapier, toilet folded, T3 (Tork) of kortweg Bulkpack genoemd. De voordelen van een dergelijke bulkpack situeren zich tussen comfort, gebruiksgemak, hygiëne en zijn zeer goedkoop karakter. 

Bulkpack toiletpapier: synoniem voor comfort en gebruiksgemak 

Deze losse velletjes gevouwen toiletpapier maken een en ander stukken eenvoudiger. Gedaan met het dagelijks vervangen van de gekende rolletjes – steeds wanneer de nood het hoogst is sta je oog in oog met grote hoeveelheden losse velletjes. Aangezien  iedere tissue bestaat uit twee lagen zijn ze zeer eenvoudig uit de dispenser te halen en aldus uiterst handig en comfortabel te gebruiken. Bovendien komt een bulkpack toiletpapier met een universeel formaat waardoor je heel eenvoudig van merk kunt wisselen: vel na vel komen ze tevoorschijn uit de speciaal ontworpen dispenser – makkelijk, handig en jouw beste vriend tijdens het toiletbezoek.  Iedere bulkpack toiletpapier die wij verkopen past in verschillende toiletpapier dispensers van diverse merken zoals Kimberly, Lotus en Vendor en is bovendien ook zeer makkelijk bij te vullen voor optimaal gebruiksgemak.

Goedkoop en milieubewust alternatief

Bulkpack toiletpapier wordt eigenlijk gekenmerkt door zijn reducerende eigenschap: aangezien slechts vel per vel vrijkomt verbruikt men moeilijk meer toiletpapier dan men in feite nodig heeft. Het is inderdaad zo dat de menselijke psyche ons er tot aanzet om maar al te snel preventief te veel toiletpapier van een rolletje te nemen. Door stap voor stap een enkel velletje tevoorschijn te toveren wordt die onbewuste drang moeiteloos uitgeschakeld en is ook dit euvel de wereld uitgeholpen. Goed voor de financiën, maar ook voor het milieu. Speciaal voor die laatste kiezen wij trouwens enkel en alleen voor producten die voorzien zijn van het Europees Ecolabel, dit label garandeert dat jouw bulkpack toiletpapier niet alleen op een milieuvriendelijke wijze geproduceerd werd, maar bovendien ook voldoet aan een grote hoeveelheid kwaliteitsvereisten. Wij geven om het milieu, jij toch ook?

Zeg voorgoed vaarwel tegen nare verrassingen

Wie heeft het nog niet meegemaakt: genieten van de rust van het toilet om uiteindelijk heel anticlimactisch te moeten merken dat er nog slechts een eenzaam enkel velletje aan de rol hangt te dwarrelen. Op de koop toe is er ook helemaal geen enkele nieuwe rol in de nabijheid te bespeuren. Met een bulkpack toiletpapier hoort dat nu definitief tot de verleden tijd. Een bulkpack dispenser kan honderden velletjes bewaren waardoor je zelden nog zonder komt te zitten. Bovendien is een dergelijk bulkpack toiletpapier heel eenvoudig te plaatsen of te vervangen in een speciaal daarvoor ontworpen bulkpack dispenser. Snel, efficiënt en jouw beste vriend wanneer de nood het hoogst is.

Waarom een bulkpack toiletpapier kopen bij 4UStore ?

Bij 4UStore staan we voor kwalitatieve producten voor scherpe prijzen. Hoe we dat doen? Wij kopen en verkopen in grote hoeveelheden – lekker goedkoop voor u met onze handige staffelkorting. In iedere doos vind je bij ons 36 pakken van 200 tot 250 vellen – ideaal voor grote noden op korte of lange termijn en resulterende in een fikse prijsbesparing.

Bekijk daarnaast andere toiletpapier zoals: