Onze andere webshops

Toiletpapier

Foto-tabel Lijst

1-12 of 72

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 72

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Toiletpapier wordt dagelijks gebruikt en dit maakt dat het één van de grootste facilitaire kostenposten is van een bedrijf. Vandaar dat het belangrijk is dat u een kwalitatief goed toiletpapier koopt voor een eerlijke prijs. Er zijn verschillende soorten en varianten toiletpapier: het traditionele toiletpapier dat u kent uit de supermarkt en thuis gebruikt. Daarnaast hebben we duurzaam toiletpapier voor beter milieu. Verder het doprol toiletpapier, de coreless variant – dit is toiletpapier zonder koker, het jumbo toiletpapier – dit is verkrijgbaar in zowel de mini als maxi variant, het bulkpack toiletpapier en tot slot het vochtige toiletpapier, wat de laatste jaren er in opkomst is. Kies het juiste toiletpapier voor uw wc rol dispenser

 

Toiletpapier: Traditioneel

Deze toiletpapier variant is zonder twijfel de meest bekende en populairste variant. Traditioneel toiletpapier is voorzien van een houten binnenkern of koker zodat de rol netjes zijn vorm behoudt. Het toiletpapier is verkrijgbaar in een groot aantal varianten, kwaliteiten en prijsklassen. Kies uit 1-laags, 2-laags of 3-laags, cellulose of recycled tissue en een gewone of een compactrol. Een compactrol bevat heel wat meer meters papier per rol en is dan ook geschikt voor drukke locaties waar men niet meerdere malen per dag in de gelegenheid is de toiletten te controleren en de toiletrollen te vervangen. 

Toiletpapier: Doprol

Doprol toiletpapier is bij uitstek geschikt voor drukbezochte locaties. Een doprol toiletpapierdispenser biedt plaats aan twee rollen, zodat de kans klein is dat een bezoeker van uw onderneming zonder toiletpapier komt te zitten. Een doprol heeft geen kartonnen kern maar één van plastic met een klein pinnetje aan de zijkant en aan de andere kant een wat dikker pinnetje, zodat u precies weet hoe de rol in de dispenser bevestigd dient te worden. De doprol is zonder twijfel één van de meeste gebruikte toiletpapiersoorten in de horeca. De doprol wordt overigens ook wel eens systeemrol genoemd. Doprol toiletpapier is verkrijgbaar van gerenommeerde merken als Satino, Vendor en Euro Products.

Toiletpapier: Coreless

De naam zegt het al: het gaar hier om toiletpapier zonder kartonnen binnenkern of koker. Dit heeft natuurlijk het voordeel dat er meer papier op een rol gaat. Daarnaast heeft u ook geen last van WC-rolkokers die rondslingeren in uw sanitaire ruimten en toiletten. Dit staat slordig en deze indruk wilt u uw gasten niet geven van uw bedrijf. Ook deze soort toiletpapier is zeer geschikt voor gebruik op locaties met een hoge traffic. Denk hierbij aan festivals, concerten en voetbalwedstrijden.

Toiletpapier: Mini en Maxi Jumbo toiletpapier

Het Jumbo toiletpapier komt in twee soorten, namelijk de mini en maxi variant. De mini jumbo heeft over het algemeen zo’n 180 meter per rol, terwijl een maxi jumborol niet minder dan 500 meter toiletpapier per rol heeft. Dit is een halve kilometer. Het zal geen verrassing zijn, dat u wel voldoende plek moet hebben om deze rol op te hangen. Het zijn namelijk flinke rollen. Ook de jumbo rol gebruikt men natuurlijk op locaties waar het toilet zeer vaak bezocht wordt. Je komt ‘m bijvoorbeeld vaak tegen op luchthavens en treinstations. Een grote rol betekent dat deze lang meegaat. Handig wanneer u geen tijd heeft de toiletten meerdere malen per dag te controleren. Het nadeel is dat wanneer de rol op is er geen tweede op reserve hangt.

Toiletpapier: Bulkpack

Dit is een aparte soort toiletpapier aangezien dit papier niet op een rol zit. Dit wordt geleverd als pakketjes van losse tissues. Eigenlijk net als de vouwhanddoekjes waar u bekend mee bent. Het voordeel van het bulkpack toiletpapier is dat het wellicht de meest hygiënische variant is. Wanneer er een nieuw velletje gepakt wordt raakt men de volgende namelijk niet aan, zoals wel het geval is bij een normale Wc-rol. Het bulkpack toiletpapier is verkrijgbaar van onder andere merken als Satino en Euro Products.

Vochtig toiletpapier

Het vochtige toiletpapier is de laatste jaren erg in opkomst in Nederland. U dient eerst normaal toiletpapier te gebruiken en vervolgens neemt u een velletje vochtig toiletpapier voor dat heerlijke frisse gevoel. Het is natuurlijk vele malen hygiënischer om nog even na te vegen met vochtig toiletpapier.  

Bekijk daarnaast onze Toilet accesoires bestsellers voor de beste producten!