Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 28
    50
Merk
  1. MTS Euro Products (3)

Urinoirmatten

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Urinoirmatten kopen bij 4UStore

Wc-matten dienen verschillende doelen, gaande van hygiëne tot functionaliteit. Bij 4UStore adviseren we dan ook altijd het gebruik van urinoir- of wc-matten en dit in combinatie met urinoirblokken. Uiteraard blijft een regelmatige en grondige reiniging van de urinoir eveneens belangrijk. Bij 4UStore vind je wc-matten in verschillende kleuren, zonder dat ze ooit het hygiënische en het functionele uit het oog verliezen.

Waarom wc-matten kopen?

Een WC mat dient verschillende doelen. In de eerste plaats is het gewoon veel stijlvoller. Hierbij trekt het de aandacht tijdens het betere lozingswerk, waardoor verstrooide ongelukjes worden voorkomen. Hierbij biedt het matje ook een ideale houvast voor een urinoirblok, wat het op zijn beurt een stuk aangenamer maakt. Weet dat er ook toiletmatten zijn die ook zelf geïmpregneerd werden met een frisse geur en waarbij een extra geurblokje niet noodzakelijk is. Toch hebben wc-matten ook een ander doel. Zo bieden ze bescherming tegen kauwgom, peuken en andere voorwerpen die anders voor verstoppingen zouden zorgen. Ook het verwijderen van dergelijke voorwerpen en het reinigen in de brede zin, wordt door het gebruik van wc-matten een stuk eenvoudiger.

Welke kleur moeten wc-matten hebben?

In principe heb je hier natuurlijk alle keuzevrijheid. Ook bij 4UStore vind je wc-matten in diverse kleuren. Toch zijn er een aantal richtlijnen waar je maar beter rekening mee houdt. Zo resulteren urinoirmatten met kleuren als wit en blauw in een hygiënischer gevoel. Om die reden worden witte en blauwe wc-matten veelvuldig gebruikt in de medische sector, maar ook door horecabedrijven. Dat is ook de reden waarom wij van 4UStore sterk inzetten op deze kleuren.

Echter hoef je je niet te laten beperken. Liever wc-matten in andere kleuren zoals geel, rood en groen? Hebben we jouw favoriete wc-matten niet in het gewenste kleur beschikbaar? Laat ons dan even iets weten. Wij gaan vervolgens na of we de wc-matten niet alsnog in de gewenste kleur kunnen leveren.

Andere handige producten op 4UStore

Buiten deze handige urinoir matten verkopen wij nog veel meer producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan poetspapiertoiletpapier, afvalzakjesluchtverfrisser. Ook verkopen wij handdoekrollen die gemakkelijk zijn om te gebruiken bij het schoonmaken van de handen. Neem een kijkje in ons assortiment en kijk wat wij u te bieden hebben!